Thuiskantoor - thuis werken net zoals op kantoor

Bent u een ZZP’er of werkt u met regelmaat thuis? Dan is een thuiskantoor wel zo handig. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wij geven u graag advies en de middelen om een thuiskantoor mogelijk te maken.

Niels Metzelaar

Onze expert voor een thuiskantoor

Een thuiskantoor is ideaal voor ZZP’ers

Werkt u vaak aan uw keukentafel? Zit u langdurig op een eetkamerstoel en werkt u aan een (te) hoge of lage tafel dan kan dit gezondheidsproblemen veroorzaken. Ook als thuiswerker moet u er alles aan doen om ziekte te voorkomen en daarom is een goed ingestelde werkplek een must. Een bijkomend voordeel van een kantoorruimte in huis is dat u eventuele klanten ontvangt zonder dat ze zien wat er bijvoorbeeld vanavond op het menu staat. Bij een representatief thuiskantoor komt meer kijken dan alleen een bureaustoel en een bureau.

Goede verlichting, akoestiek en een juist klimaat zijn ook belangrijk. Maak daarom met ons een afspraak om de mogelijkheden voor een thuiskantoor te bespreken en u te laten inspireren.

Thuiskantoor thuiswerken

Plaatsonafhankelijk werken

Activititeit gerelateerd werken maakt elders werken mogelijk. Werkt u daarom bijvoorbeeld wat vaker thuis? Uw thuiswerkplek moet net zo goed zijn ingesteld als de werkplek op kantoor. Denk aan een ergonomische bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau voor in uw thuiskantoor.

Om gezondheidsklachten, zoals RSI en rugklachten, te voorkomen moet uw thuiskantoor voldoen aan de Arbo werkplaatsen normen.

Thuiskantoor werken in huis

Advies op maat voor een thuiskantoor

Werkgevers stellen daarom steeds vaker een budget beschikbaar om de juiste kantoormeubelen te kopen voor een thuiskantoor. Heeft u behoefte aan advies op dit gebied? Wij geven u graag advies om een bewuste keuze in kantoormeubelen voor thuis te maken. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms voor advies over een thuiskantoor. Ook verkopen wij alles via onze webshop voor een goede thuiswerkplek, zoals een zit-sta werkplek en goede bureaustoelen.

Niels Metzelaar

Onze expert voor een thuiskantoor

Tara Veer

Onze expert voor een thuiskantoor