HomeHerman MillerHerman Miller Mirra 2 bureaustoel

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel

Verkoop vanaf € 840,- 

Lease vanaf € 13,48 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 840,-
Lease per maand vanaf€ 13,48

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelMirra 2 bureaustoel
OntwerperStudio 7.5
HerkomstVerenigde Staten
AfmetingenHerman Miller Mirra 2 afmetingen
Kleuren en materialenHerman Miller Mirra 2 kleuren
SoortErgonomisch
UitvoeringNetweave

Productomschrijving

De Herman Miller Mirra 2 bureaustoel is een symbool van innovatief design en ongeëvenaard comfort. Deze stoel, ontworpen met de modernste technologieën en materialen, biedt een naadloze zitervaring die zich aanpast aan de unieke contouren van uw lichaam. Met een hightech uitstraling, glijdend synchroonmechanisme en een flexibele netweave zitting, is de Mirra 2 niet alleen een stoel - het is een investering in het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers.

Specificaties

  • Ondersteuning in beweging: de Mirra 2 biedt beweegbaarheid en een soepel, gebalanceerd gevoel wanneer u achterover leunt dankzij de Harmonic 2 tilt.
  • Rugleuning opties: keuze uit de Butterfly Back of de TriFlex rugleuning
  • PostureFit: beide rugleuningopties bieden passieve PostureFit lendensteun, die uw ruggengraat uitgelijnd houdt.
  • Ventilatie: beide rugleuningen zijn geventileerd om u koel en ondersteund te houden
  • Verfijnd profiel met een optische openheid en duidelijk zichtbare functionele elementen
  • Diverse opties voor textielsoorten, kleuren voor de rugleuning en afwerkingsopties voor het onderstel
  • Duurzaam en milieuvriendelijk dankzij gebruik van recyclebaar materiaal, voorzien van Cradle to Cradle-certificaat

 

Maximaal comfort, persoonlijke ergonomie

De Mirra 2 gaat verder dan standaard comfort met zijn geavanceerde ergonomische ontwerpen. Het PostureFit ondersteuningssysteem zorgt ervoor dat uw wervelkolom in een gezonde en ondersteunde positie blijft, waardoor u landgurig comfortabel kunt werken. De flexibele netweave zitting en de geperforeerde rugleuning werken synchroon om u een persoonlijke zitervaring te bieden die uw lichaam optimaal ondersteunt in elke houding.

Ultieme samensmelting van design en functie

De Mirra 2 stoel is een prachtig voorbeeld van hoe vorm en functie samen kunnen komen om iets spectaculairs te creëren. Het strakke, moderne design gecombineerd met innovatieve functies zoals het glijdend synchroonmechanisme en de instelbare lendesteun, maakt het de ultieme keuze voor professionals die geen compromissen willen sluiten als het gaat om stijl en comfort.

Maak kennis met deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter geloven we dat de juiste werkomgeving de sleutel is tot zowel individuele als collectieve productiviteit en welzijn. Onze benadering gaat verder dan het simpelweg leveren van meubilair; we streven ernaar om ruimtes te creëren die inspireren, motiveren en ondersteunen. Met een scherp oog voor design en een hart dat klopt voor duurzaamheid, zetten we ons in om werkplekken te transformeren in zones van optimaal comfort en esthetische pracht, waarbij elk element zorgvuldig is geselecteerd om uw unieke bedrijfscultuur en waarden te weerspiegelen.

Onafhankelijk advies

Als onafhankelijke expert in kantoorinrichting heeft deprojectinrichter geen voorkeur voor een specifiek merk. Onze missie is om u een persoonlijke benadering en objectief advies te bieden, zodat u de oplossingen kunt vinden die perfect aansluiten bij uw unieke behoeften en bedrijfscultuur. Wij zetten ons in om u te voorzien van oplossingen die duurzaamheid, esthetiek en ergonomie combineren.

Zet de volgende stap naar de ideale werkomgeving

Ontdek het verschil dat Herman Miller Mirra 2 kan maken om van uw werkomgeving een oase van comfort en stijl te maken. Onze experts helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op en ontdek de ideale inrichting die spreekt tot uw specifieke behoeften en stijl.