HomeHerman MillerHerman Miller Mirra bureaustoel

Herman Miller Mirra bureaustoel

Verkoop vanaf € 840,- 

Lease vanaf € 13,48 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 840,-
Lease per maand vanaf€ 13,48

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkHerman Miller
ModelMirra
OntwerperStudio 7.5
HerkomstVerenigde Staten
AfmetingenHerman Miller Mirra 2 afmetingen
Kleuren en materialenHerman Miller Mirra 2 kleuren
SoortErgonomisch
UitvoeringNetweave

Productomschrijving

Herman Miller Mirra 2 is een ergonomische bureaustoel die ontworpen is om dynamisch te werken en optimale ondersteuning te bieden bij langdurig en actief zitten. De Herman Miller 2 bureaustoel is de moderne en aangepaste versie van de succesvolle Herman Miller Mirra bureaustoel. Mirra 2 ondersteunt, is flexibel en laat het lichaam natuurlijk bewegen. De rugleuning en de zitting van de Herman Miller Mirra 2 bureaustoel passen zich direct aan bij ingebruikname, elke beweging van de gebruiker wordt feilloos opgevolgd.

Het stijlvolle ontwerp van de ergonomische bureaustoel is vrijwel in elke omgeving en sector inzetbaar, van kantoorruimte tot zorgsector en van lunchruimte tot onderwijsinstelling.

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel kenmerken

 • Voldoet aan hoge kwaliteits- en gebruikseisen voor langdurig en intensief gebruik en daarom is de Mirra 2 bureaustoel zeer geschikt voor projectmatige toepassing. 
 • Mirra 2 is duurzaam en milieuvriendelijk door gebruik van veelal recyclebaar materiaal. Mirra 2 van Herman Miller is een goede keuze voor de inrichting van duurzame projecten. Cradle to Cradle gecertificeerd. Bevat geen PVC.
 • Herman Miller Mirra 2 is een bureaustoel geschikt voor corpulente mensen en biedt ondersteuning voor mensen met een gewicht tot 159 kg.
 • De zitting en rugleuning zijn vervaardigd van comfortabel ventilerend materiaal, leverbaar in een breed scala van kleuren. Zie kleurenbrochure.
 • De Mirra 2 is volledig af te stemmen op elke inrichting en persoonlijke smaak van de gebruiker. Ook de unieke lus-rugleuning van de ergonomische bureaustoel en de afwerkingsopties van het onderstel kunnen naar persoonlijke voorkeur vervaardigd worden.
 • De Mirra 2 bureaustoel is eventueel uit te breiden met een kledinghanger voor een jasje of colbert.
 • Ontwerp van designstudio Studio 7.5 in Berlijn. 

Afmetingen Mirra 2 gebruiksvriendelijke bureaustoel

 • Standaard zithoogte: 406 mm – 521 mm
 • Extended zithoogte: 425 mm – 565 mm
 • Zitdiepte vaste zitting: 413 mm
 • Zitdiepte verstelbare zitting: 413 mm – 457 mm
 • Opties armleuningen: geen armleuningen, vaste armleuningen, hoogte verstelbare armleuningen, volledig 4D verstelbare armleuningen.
 • Opties kantelsysteem: standaard kantelmechanisme, kantel begrenzer en kantel begrenzer met zithoek. 

Herman Miller Mirra 2 opvolger van Mirra

De Mirra 2 bureaustoel is de opvolger van de Mirra bureaustoel. Na de lancering van de Herman Miller Mirra, waar er in een tijdsbestek van 10 jaar wereldwijd meer dan 1,5 miljoen bureaustoelen verkocht werden, vonden de ontwerpers van Studio 7.5 het tijd voor een nieuwe aangepaste versie van de Mirra. Inmiddels was de manier van werken immers drastisch veranderd, mensen bewegen en verplaatsen zich meer. Hoe meer beweging, hoe meer ondersteuning gewenst is. Het materiaal en de vormgeving werd daarom aangepast naar de wensen en vereisten van nu en de lancering van Herman Miller Mirra 2 was een feit. 

Mirra 2 voor optimale ondersteuning en comfort bij langdurig en actief zitten

De Herman Miller Mirra 2 bureaustoel is voorzien van een lus-rugleuning en biedt extra flexibiliteit in de torso, waardoor u zijwaarts kunt bewegen en u zich probleemloos uit kan strekken om boven u iets te pakken. Daarnaast zorgt het speciale kantelmechanisme, Harmonic™ 2 Tilt, voor een soepel en gebalanceerd gevoel wanneer u achterover leunt. Om de ruggengraat te ondersteunen en overbelasting te voorkomen heeft de Mirra 2 een geïntegreerde, PostureFit, lendensteun in de rugleuning. Voor extra zitcomfort zijn zowel de zitting als de rugleuning vervaardigd van luchtdoorlatend materiaal waardoor u altijd koel zit. De Mirra 2 ondersteunt een gezonde zit- en werkhouding en houdt u vitaal ook wanneer u langdurig zittend werkt.