Vacature commercieel binnendienst medewerker

Word je er heel gelukkig van als je alles tot in de puntjes mag regelen voor klanten? En heb je affiniteit met kantoorinrichting? Dan horen we graag snel van je, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze Rotterdamse binnendienst.

Dit ben jij

Een positieve teamspeler die het leuk vindt om zich in een project vast te bijten en dat van begin tot eind te begeleiden. Iemand die stevig in zijn (of haar) schoenen staat en die goed de balans kan bewaren tussen hard werken en een lolletje op de werkvloer.

Ervaring met (kantoor)meubilair en/of projectstoffering is een waardevolle pré, maar als jij leergierig bent en qua persoonlijkheid helemaal bij ons past dan leren we je graag de fijne kneepjes van het vak.
Dit ben jij

Wat ga je doen

Als commercieel binnendienst medewerker krijg je een cruciale rol binnen ons team. Je bent verantwoordelijk voor het complete orderproces: van offreren, bestellen en leveren tot aan factureren en de commerciële nazorg.

Jouw inzet en betrokkenheid spelen een directe rol in het vergroten van de tevredenheid van onze klanten.
Wat ga je doen

Dit past bij je

  • Verantwoordelijkheid voor het complete orderproces van offreren, bestellen, leveren, factureren én de commerciële nazorg
  • Meedenken met de klant en direct bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten
  • Plezier in het plannen en begeleiden van (complexe) administratieve processen van a-z
  • Moeiteloos schakelen tussen onze accountmanagers, leveranciers en klanten
  • Aandacht voor detail
  • Zelfstandig werken én samen met je collega’s
  • Ervaring met (kantoor)meubilair en/of projectstoffering is een pré
Dit past bij je

Dit mag je van ons verwachten

Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden binnen jouw carrière. Er is ruimte voor doorgroeien en we ondersteunen je daarbij met scholing en opleiding.

Een concurrerend salaris, pensioen, 26 vakantiedagen en gezonde lunches zien wij als basisvoorwaarden. Naast je werkplek in ons Worklife Center in Rotterdam, behoort een dag thuiswerken zeker tot de mogelijkheden. 
 
Dit mag je van ons verwachten

Klinkt dit leuk?

Sta jij na het lezen van deze vacaturetekst te popelen om kennis te maken en bij ons aan je nieuwe uitdaging te beginnen? 

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar: 
Karianne@deprojectinrichter.com

Wil je eerst meer weten? 
Neem dan contact op met Karianne Taminiau
(06-12501448)

We spreken je graag!
Klinkt dit leuk?

Over ons

Deprojectinrichter is één van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland. Met ruim 250 merken in ons portfolio realiseren we dagelijks een toekomstgerichte, duurzame, efficiënte en inspirerende werkomgeving in opdracht van architecten, projectbureaus en andere zakelijke klanten.