Viasit - Impulse

De Viasit Impulse collectie wordt gevormd door een bureaustoel en een reguliere stoel. De bureaustoel is ideaal voor kantoor- en werkruimtes, waar de reguliere stoel kan worden gebruikt voor gasten of als vergaderstoel. De Impulse collectie van Viasit beschikt over ideale zitmeubelen voor iedere werkruimte. Daarbij is de Impulse bureaustoel ook nog eens ergonomisch is. Wie wil dat nou niet? 

DesignerRalf Umland
Lees meer
 • Viasit Impulse bureaustoel productfoto
  Viasit Impulse bureaustoel bureaustoelVanaf € 466,-
 • Viasit impulse stoel
  Viasit Impulse StoelVanaf € 234,-

Ergonomisch werken met Viasit Impulse 

De Viasit Impulse bureaustoel bevordert een ergonomische zithouding, wat lichamelijke klachten vermindert en op deze manier ook ziekteverzuim op de lange termijn tegengaat. Maak gebruik van het verschuifbare zitvlak en zittingshoek verstelling om deze ergonomische zithouding te bevorderen. Kies optioneel ook voor een nek-, onderrug- en een verstelbare lendensteun. 

Eigenschappen van Viasit Impulse 

 • Het Viasit Impulse assortiment bestaat uit een ergonomische bureaustoel en reguliere stoel.  
  De Impulse zitmeubelen van Viasit zijn geschikt voor toepassing in werkruimtes; Impulse bureaustoelen zijn ideale werkstoelen, terwijl de reguliere Impulse stoel kan fungeren als vergaderstoel of ontvangststoel voor gasten. 

 • De Viasit Impulse bureaustoel is ergonomisch en beschikt optioneel over: een verstelbaar zitvlak, zittingshoek verstelling, nek en rug ondersteuning. 

 • Kies voor de Impulse bureaustoel uit diverse armleuningen en laat optioneel een verstelbare lendensteun toevoegen.  

 • De Impulse bureaustoel heeft wieltjes.  

 • De Impulse stoel is leverbaar met slede- of 4-pootsonderstel. 

 • De Viasit Impulse zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen, waaronder netrugleuning-varianten.   

 • Ontwerper van de Viasit Impulse: Ralf Umland. 

Varianten van Viasit Impulse 

 • Viasit Impulse bureaustoel. 

 • Viasit Impulse stoel.  

Over Viasit 

Viasit is opgericht in 1980 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en gespecialiseerd in kantoormeubilair. Bij Viasit hechten ze veel waarde aan duurzaamheid en focussen ze al een lange tijd op een zo duurzaam mogelijk ontwikkelingsproces van hun meubelcollecties. Zo hergebruiken ze bijvoorbeeld materialen en maken ze een ecologisch productontwerp voor hun meubels. Hier hebben ze diverse certificaten voor behaald.  

Onze services 

deprojectinrichter biedt diverse services aan omtrent het assembleren, gebruiken en onderhouden van uw projectinterieur. Wij stellen bijvoorbeeld zitinstructies samen voor het gebruik van diverse zitmeubelen, zodat ieder zitmeubel optimaal gebruikt kan worden en zijn volledige potentie benut wordt. Het is bijvoorbeeld wel zo fijn om te weten hoe je je bureaustoel moet instellen voor een zo ergonomisch mogelijke zithouding, toch? Daarnaast bieden we dpi-services aan, waarbij wij alle zorgen ontnemen over montages, installaties en het transport van uw meubels. 

Contact? 

Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte op basis van het Viasit Impulse assortiment kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com