Viasit

Viasit biedt u design georiënteerde en ergonomische zitmeubels met een lange levensduur. Viasit staat voor de weg naar beter zitten en bieden een breed scala aan stoelen zoals eenvoudige stoelen met kunststof zitschaal tot aan exclusieve en ergonomische directiestoelen.  

Lees meer

1 / 1

Sinds het ontstaan in 1980, als kleine startup, is Viasit uitgeroeid tot een internationaal erkende fabrikant van kantoormeubelen en specialist op het gebied van zitten, zoals ook terug te vinden is in de naam. 

Duurzaam zitmeubilair 

Bij Viasit werken ze met intelligente oplossingen over de gehele waardeketen; van het ecologische productontwerp tot aan de terugname van de producten aan het einde van hun leven. Zo belanden waardevolle grondstoffen van het zitmeubilair niet op de vuilstortplaats maar worden steeds weer nieuwe producten. Dat is pas circulair! 
Daarnaast zijn ze EMAS-gecertificeerd. EMAS staat voor ‘Eco-Management and Audit Scheme’ en is een door de Europese Gemeenschap in 1993 ontwikkeld instrument voor ondernemingen die hun milieuprestaties willen verbeteren. EMAS is wereldwijd het meest veeleisende systeem voor duurzaam milieubeheer en de eisen zijn dan ook veel strenger dan die van norm ISO 14001. 

Assortiment van Viasit 

  • Bureaustoelen 
  • Ergonomische bureaustoelen 
  • Kantinestoelen 
  • Stapelbare stoelen 
  • Vergaderstoelen 
  • Wachtkamerstoelen 
  • Zaalstoelen 

Meer info over Viasit? 

Hieronder staan een aantal modellen uit de collectie van Viasit. Wilt u meer informatie over de zitmeubels van Viasit, of wilt u eens proefzitten in een stoel, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de stoelen uit de collectie van dit merk bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend. 

Series