HomeWagner Living

Wagner Living

Bij het Duitse merk Wagner Living furniture zijn welzijn en comfort in combinatie met slimme techniek en goede vormgeving de uitgangspunten in de ontwerpfilosofie. Het zitmeubilair uit de collectie van Wagner is goed te gebruiken in openbare en zakelijke ruimtes, zoals congrescentra, uw bedrijfsrestaurant (of andere horecagelegenheden), vergaderruimte of boardroom. Kortom: u kunt alle kanten op. 

Lees meer

1 / 1

Wagner furniture werkt met diverse bekende Duitse designers, zoals Stefan Diez, Florian Kienast en Alexander Trauttmansdorff. Ook heeft het een eigen designteam. 

Voel je ook thuis op kantoor met Wagner furniture

Je werkplek van nu is meer dan een plek om te werken of te vergaderen. Het is een plek geworden om elkaar te ontmoeten, samen te werken en ook om te ontspannen. Niet meer werken in aparte kamers. Tegenwoordig zien we steeds meer open ruimtes en die zijn weer onderverdeeld in activiteit gerichte plekken, zoals ontmoeten, samenwerken, overleggen, eten en drinken, maar ook ontspannen. Hierbij passen mooi het zitmeubilair uit de collectie van Wagner. Ze zorgen voor een huiselijke sfeer op kantoor, zodat jij je ook echt thuis voelt op je werkplek. 

Assortiment van Wagner 

  • Stoelen 
  • Krukken 
  • Zaalstoelen 
  • Vergaderstoelen 

Meer info over de meubels van Wagner? 

Hieronder staan een aantal modellen uit de collectie van Wagner. Wilt u meer informatie over het zitmeubilair van Wagner, of wilt u eens proefzitten in één van de stoelen uit deze collectie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de projectmeubelen van dit merk bekijken in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Purmerend of Rotterdam. 

Series