HomePedraliZippoPedrali Zippo Fauteuil

Pedrali Zippo Fauteuil

Verkoop vanaf € 1.936,- 

Lease vanaf € 31,07 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.936,-
Lease per maand vanaf€ 31,07

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPedrali
ModelZippo Fauteuil
OntwerperPedrali R & D
HerkomstItalië
Soort akoestischAkoestische fauteuils
SoortAkoestisch, Hoge rug
OnderstelWang poot

Productomschrijving

De Pedrali Zippo fauteuils en banken bieden oplossingen voor de akoestiek. In een open kantoor is het van belang om ongestoord te kunnen werken of iets te kunnen bespreken. In de Zippo fauteuils en banken van Pedrali is dat mogelijk door de hoge rug die geluiddempend werkt.

Pedrali Zippo ZIP1P/100 geluiddempende fauteuil

De Pedrali Zippo ZIP1P/100 is een hoge geluiddempende fauteuil met een hoge rug van 100 cm. De hoogte van de rug en de structuur van de zij- en achterkant zorgen voor een goede geluidsisolatie. De stoel is gemaakt van brandvertragend polyurethaanschuim. Langs de rand loopt een rits. De stoel kan worden bedekt met stof of simili-leer. Frame van stalen buizen met een Ø van 16 mm in wit, zwart of aluminium gepoedercoat en passend met de kleur van de rits kleur. De zithoogte is 44 cm.

Pedrali Zippo ZIP1P/140 geluiddempende hoge fauteuil

De Pedrali Zippo ZIP1P/140 is een hoge geluiddempende fauteuil met een hoge rug van maar liefst 140 cm. De hoogte van de rug en de structuur van de zij- en achterkant zorgen voor een goede geluidsisolatie. Een telefoongesprek kan hier ongestoord plaatsvinden. Door 2 stoelen tegenover elkaar te plaatsen is een mini-vergadering of bilateraal met zorg voor privacy te voeren in elke kantoorruimte. De stoel is gemaakt van brandvertragend polyurethaanschuim. Langs de rand loopt een rits. De stoel kan worden bedekt met stof of simili-leer. Frame van stalen buizen met een Ø van 16 mm in wit, zwart of aluminium gepoedercoat en passend met de kleur van de rits kleur. De zithoogte is 44 cm.