Arco Sketch Lounge

Verkoop vanaf € 1.617,- 

Lease vanaf € 25,95 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.617,-
Lease per maand vanaf€ 25,95

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkArco
ModelSketch Lounge
OntwerperBurkhard Vogtherr
HerkomstNederland
AfmetingenArco Sketch Family afmetingen
SoortHoge rug
OnderstelStervoet
Extra'sDraaibaar

Productomschrijving

Arco Sketch is een klassieke kuipstoel met een ronde ranke zitkuip. Tot de Sketch stoelserie behoren twee verschillende uitvoeringen; De Arco Sketch met een halfhoge rugleuning en diverse onderstel mogelijkheden of de Arco Sketch Plus voorzien van een hogere rugleuning en een los kussen voor extra comfort.

Uitbreiding van de Arco Sketch Family met fauteuil

  • De veelzijdige en breed-inzetbare Sketch familie, van de ontwerpers Burkhard Vogtherr en Jonathan Prestwich voor Arco, is verder uitgebreid met de Arco Sketch Lounge, de Arco Sketch Conference en de Arco Sketch Dining.
  • De Arco Sketch Lounge en Arco Sketch Conference zijn twee comfortabele stoelen voor aan vergadertafels en bureaus, maar zouden ook niet misstaan in de horeca.
  • De Arco Sketch Dining is een luxe eetkamerstoel met een hoge rug die bijzonder goede steun biedt.
  • Net als hun oudere broers, zoals de Sketch en Sketch Lobby zijn deze drie telgen ook verkrijgbaar in verschillende zithoudingen, breedtes en rug- en zithoogtes en met verschillende onderstellen.

Over Arco

Arco design meubilair voor kantoor met een eigentijds en sober design dat functionaliteit combineert met een persoonlijk karakter. Bij Arco is hout de basis van elk kantoor meubel ontwerp. Met zorg selecteert en bewerkt Arco het mooiste noten, kersen, ahorn en eiken hout. Elk design meubel van Arco wordt op bestelling geproduceerd in het houtsoort, de kleur en lakafwerking die u kiest. Hierdoor hebben Arco meubelen een eigen verhaal en eigen karakter.