HomeArtifortArtifort Clarion tafels

Artifort Clarion tafels

Verkoop vanaf € 807,- 

Lease vanaf € 12,95 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 807,-
Lease per maand vanaf€ 12,95

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkArtifort
ModelClarion
OntwerperArtifort Design Group
HerkomstNederland
Kleuren en materialenArtifort kleuren
OnderstelKolom
HoogteVast
ZithoogteHoog
Extra'sElektrificatie
BladmateriaalHout, Laminaat

Productomschrijving

De Artifort Clarion is een tafel in vele uitvoeringen. De design tafel op trompetvoet kent een ronde en ovale tafel op zithoogte en een hoge variant. 

Deze tafelserie is ideaal toe te passen als vergadertafel, eettafel in uw bedrijfsrestaurant en statafel in uw bar. Benut u op zoek naar een collectie tafels die u kunt combineren in uw hele kantoorinrichtingsconcept, dan is de Artifort Clarion de oplossing. Juist vanwege de vele mogelijkheden kunt u eindeloos combineren. 

Kenmerken Artifort Clarion tafels 

  • De tafels hebben een rond gefreesde tafelrand.
  • Leverbaar in verschillende mogelijkheden in afmeting, kleur, materiaal en afwerking.  
  • Onderstel: Schijf en zuil zijn leverbaar in een standaard structuur poedercoatkleur en de schijf aan de onderzijde is voorzien van een zwart kunststof ring. 
  • Een opvallendste detail van deze tafels is het metalen onderstel: deze is opgebouwd uit twee archetypische trompetvoeten met daartussen een staander, die samen het tafelblad dragen. 
  • Het tafelblad is rond, ovaal of pilvormig en heeft een bol gefreesde tafelrand en is uitgevoerd in massief eikenblad, eikenfineer multiplex in standaard olieafwerking of eikenfineer multiplex met HPL Nano-afwerking. 
  • Elektrificatie in de Clarion vergadertafels is op aanvraag. Dat is handig wanneer de tafel is vergadertafel wordt gebruikt en er laptops of andere elektronische apparaten opgeladen moeten worden. 
  • Gepresenteerd op de grote meubelbeurs van Milaan in 2019. 
  • In 2020 is de Claricon Low collectie toegevoegd aan deze tafelserie. De Clarion Low bestaat uit een serie van drie salontafels en een bijzettafel. 
  • Ontworpen door: Artifort Design Group. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Artifort Clarion.