Artifort Track Bank

Verkoop vanaf € 4.505,- 

Lease vanaf € 72,31 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 4.505,-
Lease per maand vanaf€ 72,31

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkArtifort
ModelTrack Bank
HerkomstNederland

Productomschrijving

Creëer uw eigen praktische en unieke zitmeubel met de modulaire Artifort Track bank. Met diverse zitelementen stelt u uw eigen Track bank samen, gebaseerd op uw persoonlijke behoeftes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan esthetische wensen, het nodige aantal zitplaatsen en een ideale vorm dat past in uw ruimte. Een zitmeubel naar eigen smaak kunnen samenstellen; dat wil toch iedereen?

Eigenschappen van de Artifort Track bank

  • De Artifort Track bank is onderdeel van de Artifort Track collectie; deze bestaat naast de Track bank nog uit een fauteuil.
  • De Track bank heeft artistieke en zachte vormen, waardoor het een elegante uitstraling heeft.
  • Creëer uw eigen Artifort Track bank door diverse zitcomponenten naar wens samen te stellen en koppelen.
  • Kies uit ronde en rechthoekige componenten. Daarbij zijn sommige voorzien van armleuningen.
  • Laat optioneel elektrificatievoorzieningen toevoegen aan uw Track bank, om zo de functionaliteit te vergroten. Deze worden verwerkt in een houten tafel die geïntegreerd wordt in de Track bank. Kies uit stopcontacten of USB-C poorten.
  • Keuze uit meerdere stofferingen en kleuren.

Over Artifort

Artifort is opgericht in 1890. Ze combineren vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid zodat hun collecties generaties lang meegaan. Daarbij doen ze niet onder aan esthetiek. Voordat hun meubelstukken worden gecreëerd, wordt er uitvoerig onderzoek gedaan naar de vormen en materialen die gebruikt worden. Daarbij heeft Artifort met meerdere topdesigners gewerkt.

Hulp nodig? Deprojectinrichter helpt!

Deprojectinrichter staat voor u klaar met diverse services om een helpende hand te bieden bij het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Consulteer onze experts voor advies over onze collectie en de meest geschikte meubels voor uw ruimte. Maak gebruik van onze dpi-services voor volledige verzorging van alle montages, installaties en transport van uw projectinterieur. Voor meer informatie over al onze diensten kunt u terecht op onze website.

Meer informatie?

Meer weten over de Artifort Track bank of heeft u vragen over de services van deprojectinrichter? Neem contact met ons op tijdens werkuren voor extra informatie, een advies of gratis offerte.  Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een email naar  info@deprojectinrichter.com.