HomeArtifortArtifort Niloo fauteuil

Artifort Niloo fauteuil

Verkoop vanaf € 1.267,- 

Lease vanaf € 20,34 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.267,-
Lease per maand vanaf€ 20,34

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkArtifort
ModelNiloo
OntwerperKhodi Feiz
HerkomstNederland
AfmetingenArtifort Niloo afmeting
Kleuren en materialenArtifort kleuren
SoortLage rug
OnderstelOverig

Productomschrijving

In 2015 vierde Artifort haar 125-jarig jubileum met de terugkeer van de Pinguïn. Nu is er Niloo, de moderne opvolger ontworpen door Khodi Feiz en is op de meubelbeurs, Salone Internazionale del Mobile in Milaan in april 2016 gepresenteerd. In de jaren 50 sloeg Artifort de weg van innovatief design in met de Congo en Pinguïn stoel ontworpen door Theo Ruth. De Artifort Niloo treedt in deze voetsporen door het gebruik van dezelfde techniek waarbij twee elementen moeiteloos in elkaar schuiven. Met dit ontwerp eert Artifort haar geschiedenis en kijkt vooruit naar de toekomst.

In de jaren 50 sloeg Artifort de weg van innovatief design in met de Congo en Pinguïn stoel ontworpen door Theo Ruth. De Artifort Niloo treedt in deze voetsporen door het gebruik van dezelfde techniek waarbij twee elementen moeiteloos in elkaar schuiven. Met dit ontwerp eert Artifort haar geschiedenis en kijkt vooruit naar de toekomst.

Kenmerken Artifort Niloo

De Artifort Niloo stoel bestaat uit twee losse basiselementen die met een gevorkt einde in elkaar schuiven. De zwaartekracht doet de rest. De Artifort Niloo is volledig gestoffeerd.