Balsan

Balsan produceert kamerbreed tapijt en tapijttegels die een functioneel antwoord geven op de eisen van nieuwbouw en renovatie in kantoren of openbare ruimtes. De vloerbedekking van Balsan is gemaakt van de beste garens die op de markt beschikbaar zijn en heeft een zeer effectieve bescherming tegen vlekken, waardoor het tapijt gebruikt kan worden in vlekgevoelige ruimtes.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis 

Balsan is al drie eeuwen lang een grote naam in de bedrijfswereld, waar de invloed nog steeds zichtbaar is. De oorsprong van het merk komt van de koninklijke manufactuur. De fabriek werd namelijk opgericht tijdens de regeringsperiode van Lodewijk XV en maakte de kaardgaren, lakens en uniformen. In 1857 heeft Pierre Balsan het bedrijf overgenomen en veranderde het merk in een grootindustrie. Tegenwoordig is de creativiteit, gedurfde en hypermoderne industriële stijl van Pierre Balsan nog steeds terug te zien in het assortiment van het merk.  

Assortiment 

  • Tapijten 
  • Tapijttegels 

  • Tapijtstroken 

Groene fabriek 

“Balsan, een groene fabriek“ - Louis Balsan 

Balsan hecht veel waarde aan de combinatie van productiviteit samen met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom houdt het merk zich bezig met het beschermen van de natuur door middel van haar milieubeleid. Zij zien zichzelf als pioniers van de duurzame ontwikkeling en schakelen daarom naar een circulaire economie. De lijfspreuk van Balsan luidt dan ook: “Het is beter om één ding tegelijk te doen en dit goed te doen.” 

Diensten van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter bent u welkom met al uw vragen rondom het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Op basis van uw esthetische en functionele wensen, adviseren wij bij met het maken van de beste keuzes voor uw projectinrichting. Daarnaast bieden wij circulaire onderhouds- en reinigingsservices, zodat u op de lange termijn kan genieten van uw projectinterieur. Voor meer informatie over al onze diensten, kunt u verder lezen op onze website of contact met ons opnemen.

Meer weten?  

Wilt u zelf het gevoel van Balsan ervaren? Bezoek dan nu een van onze showrooms. Of heeft u behoefte aan meer informatie over de Balsan vloeren of de services van deprojectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.

Series