Balsan - Canopy to Bark

Balsan Macro Micro - Canopy to Bark is een collectie van duurzame projecttapijttegels in 3 verschillende dessins met ieder haar eigen structuur en identiteit, geïnspireerd op de natuur. Een zeer geschikte keuze voor vloerbedekking bij de inrichting van kantoorgebouwen, renovatieprojecten en kantoorruimtes die moeten voldoen aan de LEED norm.

Lees meer
 • Balsan Canopy to Bark Scope 910 grey
  Balsan Canopy to Bark Scope duurzame tapijttegelsVanaf € 33,-
 • Balsan Canopy to Bark Vision 910 grey
  Balsan Canopy to Bark Vision duurzame tapijttegelsVanaf € 33,-
 • Balsan Canopy to Bark Zoom 910 grey
  Balsan Canopy to Bark Zoom duurzame tapijttegelsVanaf € 37,-

Over Balsan Macro Micro – Canopy to Bark 

De tapijttegels zijn een duurzame keuze.  Ze zijn vervaardigd van 100% gerecyclede Econyl garens van polyamide waardoor ze optimaal bestand zijn tegen verkleuring. Ook voor de lange termijn gegarandeerd een mooie vloerbedekking. 
Makkelijk in onderhoud en schoon te houden door de lussenstructuur, ook bekend als bouclé. Hierdoor zijn de tapijttegels zeer geschikt voor de meest intensief belopen ruimtes binnen uw kantoorgebouw, zoals de entree, receptie en gangen.  
Is de akoestiek op uw kantoor een probleem? Door de tapijttegels additioneel te voorzien van een Sonic Confort rug, een akoestische rug vervaardigd van gerecycled materiaal bestaand uit hergebruikte PET-flesjes, verbeterd de akoestische waarde tot optimale waarde. Voor de Scope tot maar liefst 35dB! 
De 3 dessins, Vision, Scope en Zoom zijn mooi gecombineerd en kunnen ook met de Balsan Pilote2 of Balsan Pilote 3D gecombineerd worden. 

Varianten Balsan Macro Micro – Canopy to Bark

Bij het ontwerp van de collectie zijn bomen in de natuur de inspiratie geweest met hun verschillende structuur vanuit verschillende oogpunten en dimensies bekeken. Het resultaat is een collectie met 3 uiteenlopende en verrassende dessins.  

 • Scope doet denken aan het bladerdek van een boom in volle bloei.
 • Vision geeft een nog intenser beeld weer. 
 • Zoom is geïnspireerd op de structuur van de schors van een boom.