HomeBalsanBalsan Winter duurzame tapijttegels

Balsan Winter duurzame tapijttegels

Verkoop vanaf € 23,- 

Lease vanaf € 0,37 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 23,-
Lease per maand vanaf€ 0,37

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBalsan
ModelWinter
HerkomstFrankrijk
Kleuren en materialenBalsan Winter kleuren
SoortTegels
StructuurBouclé
DessinUni
DuurzaamJa

Productomschrijving

Balsan Winter is een collectie duurzame tapijttegels die toepasbaar is in zowel klassieke kantoorruimtes als moderne kantoorruimtes. Zoals open kantoortuinen of welke openbare ruimte dan ook. 

De indicatieprijs is per m².

De bouclé structuur geeft de tapijttegels een rijke uitstraling. Daarnaast maakt deze lussenstructuur de tapijttegels ook sterk en slijtvast. Wat ze geschikt maakt voor de meest intensief belopen ruimtes als gangen, receptie- en ontvangstruimtes binnen uw kantoorgebouw.

De collectie is vervaardigd van 100% polyamide garens die in de massa geverfd zijn. Dit is een volledig milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord productieproces omdat de kleur al toegevoegd wordt voordat de polyamide garens geproduceerd worden. Hierdoor wordt het milieu ontzien doordat er geen schadelijk afvalwater vrijkomt.

Balsan Winter tapijttegels, de kenmerken

  • Aanlevering: tapijttegels 50 x 50 cm, 24 stuks per doos
  • Rug: Bitumen
  • Samenstelling: 100% polyamide garens in de massa geverfd
  • Structuur: luspool, bouclé
  • Totaalgewicht: 3955 gr/m2
  • Totale dikte: 5,5 mm
  • Geluidsabsorptie: 24dB
  • Brandveiligheidsklasse: BflS1
  • Kwalificatie: 33
  • Legpatroon: monolithisch of dambord

Milieucertificaten

De tapijttegelcollectie beschikt over verschillende milieucertificaten voor haar duurzame samenstelling en haar duurzame productwijze. Waaronder het GUT- certificaat en BREAAM-certificaat. Dit maakt het een zeer geschikte vloerbedekking voor elk Cradle to Cradle project waarbij de inrichting duurzaam moet zijn. Ook voor renovatieprojecten.

De kleuren

De collectie bestaat uit 20 mooie kleuren, in grijs-, blauw- en beige tinten die tijdloos en makkelijk te combineren zijn met vrijwel elke willekeurige kleur. Wilt u graag een kleuraccent aan uw vloerbedekking aanbrengen? Kies dan voor een combinatie met de kleurrijke uni tapijttegels uit de Pilote2 collectie. Zou u graag een grafisch accent toevoegen? Dan is Season Lines met haar speelse lijnenpatroon een uitermate geschikte keuze. Kortom de Balsan collectie Winter biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden voor uw vloer!