HomeBalsanBalsan Serenite Dalle tapijttegel

Balsan Serenite Dalle tapijttegel

Verkoop vanaf € 34,- 

Lease vanaf € 0,55 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 34,-
Lease per maand vanaf€ 0,55

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBalsan
ModelSerenite Dalle
HerkomstFrankrijk
SoortTegels
StructuurSaxony
DessinUni
DuurzaamJa

Productomschrijving

Balsan Serenite Dalle luxe tapijttegel is onderdeel van de Easy Living Spirit collectie van Balsan.  Een duurzame, slijtvaste enonderhoudsvriendelijke tapijttegel die voldoet aan alle kwaliteiten en kenmerken voor intensief en zwaar projectgebruik. 

De indicatieprijs is per m².

De kleurencollectie bestaat uit 15 kleuren, waarbij een aantal tapijttegels beschikbaar zijn in uni kleuren en een aantal in gelinieerd patroon met twee soorten strepen. Hierdoor kunt u de vloer in effen kleur leggen maar ook een vloer met streeppatroon, dit geeft een speels effect of een combinatie van deze twee. De tapijttegels hebben een glanzend uiterlijk waaraan de collectie haar luxe uitstraling te danken heeft. De oppervlakte structuur is levendig en brengt glans aan en geeft beweging aan uw vloer. Dit komt door de speciale Saxony frisé structuur waarbij de lussen gesneden en lang zijn. Hierdoor ziet de tapijtvloer er minder compact uit doordat iedere lus van elkaar gescheiden is. 

Duurzaam en milieuvriendelijk

Vanwege haar grote diversiteit aan duurzaamheidsaspecten zijn de tapijttegels zeer geschikt om toe te passen in elk groen project. Getuige de diverse Europees erkende milieucertificaten voor duurzaamheid, zoals onder andere: GUT, BREEAM en EPD. Ook een geschikte tapijtkeuze wanneer u uw kantoorinrichting, of de inrichting van elke publieke ruimte dan ook, wilt verduurzamen.  Duurzaamheidsaspecten zijn bijvoorbeeld het gebruik van volledig gerecyclede Econyl garens van polyamide. 

Balsan Serenite Dalle Sonic Confort 

Serenite Dalle is ook verkrijgbaar met Balsan Sonic Confort backing. Standaard hebben de tapijttegels reeds een aanzienlijk geluidsabsorberend vermogen van 27dB, echter met de Sonic Confort akoestische backing verhoogt u het geluidsabsorberende vermogen met maar liefst 8dB tot 35dB! 
Sonic Confort  backing is van vilt voor extra comfort en geluidsdemping van contact- en luchtgeluiden.

Dus is de akoestiek in uw kantoorruimte of bedrijfsruimte een probleem? Balsan Serenite Dalle Sonic Confort tapijttegels bieden een ideale akoestische oplossing! 
Daarnaast maakt Sonic Confort Serenite Dalle nog duurzamer. De backing bestaat uit vilt van tenminste 80% gerecycled polyester vezels vervaardigd van gebruikte plastic flessen van diverse levensmiddelen. 

Kenmerken Balsan tapijttegel Serenite Dalle

 • Aanlevering: tegels 50 x 50 cm, 20 stuks per doos
 • Collectie: Easy Living Spirit 
 • Duurzaamheid: vervaardigd van 100% solution dyed, in de massa gekleurde,  gerecyclede Econyl garens van polyamide. 
 • Structuur: Saxony frisé lussenpool
 • Rug: bitumen
 • Totaalgewicht: 4920 gr /m²
 • Poolhoogte: 5,8 mm
 • Totale dikte: 8,7 mm
 • Kwalificatie: 33
 • Geluidsabsorptie – Serenite Dalle standaard: 27 dB
 • Geluidsabsorptie – Serenite Dalle Sonic Confort: 35 dB
 • Brandveiligheid: BflS1
 • Kleuren: 15