Bert Plantagie Tara stoel

Verkoop vanaf € 355,- 

Lease vanaf € 5,70 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 355,-
Lease per maand vanaf€ 5,70

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBert Plantagie
ModelTara
HerkomstNederland
Kleuren en materialenBert Plantagie kleuren
Onderstel4-poot, Draadframe, Slede
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

De Tara van Bert Plantagie is een stoel die zich kenmerkt door eindeloos veel mogelijkheden: 7 verschillende onderstellen in 10 varianten en diverse extra opties. Zo is er een Tara sledestoel zonder arm en met standaard stolpnaad leverbaar, of een Tara sledestoel zonder arm en met optionele enkelnaad of een Tara sledestoel zonder arm en met optionele matstoffering. Naast de sledestoelen is de Bert Plantagie Tara ook leverbaar als 4 poot (met diverse onderstellen) en als spin.

De Bert Plantagie Tara is geschikt als vergaderstoel of in het bedrijfsrestaurant.

Over Bert Plantagie

Bert Plantagie designmeubelen zijn uitgegroeid tot één van de bekendste merken binnen de meubelbranche. De tijdloze en eigentijdse meubels zijn van Oer-Hollandse bodem. Met diverse stoelen, kasten en tafels in collectie spreekt Bert Plantagie een breed publiek aan.
Bert Plantagie kiest voor pure materialen zoals; massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder. Bert Plantagie werkt samen met diverse ontwerpers; Stefan Steenkist, Roderick Vos, Hans Daalder Thijs Smeets.
De ontwerpers vertalen trends in de meubelbranche op geheel eigen wijze in een bijzondere meubelstukken. Stefan Steenkist heeft onder andere de Bert Plantagie Duo ontworpen.