HomeBert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie designmeubelen zijn uitgegroeid tot één van de bekendste merken binnen de meubelbranche. De tijdloze en eigentijdse meubels zijn van Oer-Hollandse bodem. Het meubelmerk begon in Nijmegen in het jaar 1958, toen het zich focuste op kampeer- en tuinmeubelen. Tegenwoordig is het assortiment veel groter en zijn de wensen van de klanten verandert. Daarnaast is het meubelmerk niet alleen meer te vinden in Nederland, maar ook in vele andere Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Zwitserland, Duitsland, Luxemburg, België en Frankrijk.  

Lees meer

1 / 1

Bert Plantagie kiest voor pure materialen zoals; massief hout, roestvrijstaal en hoogwaardige stoffen en leder. Daarnaast houdt het meubelmerk ook rekening met de verschillende wensen en behoeften van de gebruikers. Bert Plantagie heeft om deze reden vele mogelijkheden om de meubelen naar uw smaak te maken, namelijk door: duo-stoffering, onderstellen op maat, de meubelen maken naar de door u gewenste kleur en tot slot optionele maatvoeringen. 

Het assortiment van Bert Plantagie

  • Stoelen
  • Kasten
  • Tafels
  • Krukken
  • Fauteuils
  • Banken

Bert Plantagie & de designers

Bert Plantagie werkt samen met diverse ontwerpers; Stefan Steenkist, Roderick Vos, Hans Daalder en Thijs Smeets. De ontwerpers vertalen trends in de meubelbranche op geheel eigen wijze in een bijzondere meubelstukken. Stefan Steenkist heeft onder andere de Bert Plantagie Duo en Bert Plantagie Kiko fauteuil ontworpen.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over Bert Plantagie meubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Bert Plantagie meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Series