HomeCaimiCaimi Snowsound Fiber akoestische stof

Caimi Snowsound Fiber akoestische stof

Verkoop vanaf € 60,- 

Lease vanaf € 0,96 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 60,-
Lease per maand vanaf€ 0,96

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCaimi
ModelSnowsound Fiber
HerkomstItalië
AfmetingenCaimi Snowsound Fiber afmetingen
Kleuren en materialenCaimi Snowsound Fiber kleuren en materialen
Soort akoestischOverig

Productomschrijving

Met de Caimi Snowsound Fiber akoestische stof houdt u geluidsoverlast buiten de deur. De gepatenteerde Snowsound Fiber-technologie heeft zacht verweven polyester akoestische vezels. Daarnaast is de stof brandwerend. De nagalm van geluid is regelbaar. Hierdoor is de akoestiek beter. 

Hang deze stoffen op in uw ruimte om zo de akoestiek te verbeteren. Dat kan op kantoor, restaurant, vergaderruimte of zaal. Bovendien stralen ze warmte uit en geven kleur aan de ruimte. 

Het is zelfs mogelijk om selectieve absorptie toe te passen op lage, gemiddelde of hoge geluiden of de geluidsfrequenties op stemniveau. Laat de expert van De Projectinrichter op het gebied van akoestiek weten wat voor een akoestische klachten u ondervindt, dan zorgen wij voor de juiste akoestistische oplossingen. 

Ruimteverdeler 

Naast de mooie akoestische eigenschappen moeten we niet vergeten dat de Caimi Snowsound Fiber ook uitermate geschikt is als een ruimteverdeler zonder meteen een muur te moeten plaatsen. 

Kenmerken Caimi Snowsound Fiber 

  • Flexibel en gemakkelijk te reinigen. 
  • Geluidsabsorberende eigenschappen. 
  • Geen gebruik van formaldehyde. 
  • Voorzien van Greenguard Gold certificaat. 
  • Brandwerend. 

Betere luchtkwaliteit 

Om de luchtvervuiling op kantoren of publieke ruimte te verminderen, moeten architecten, ontwerpers, bestekschrijvers en eigenaren van gebouwen materialen en producten kiezen die zo min mogelijk vervuilende stoffen vrijgeven (ook bekend als producten met een lage uitstoot).  
Een goede en eenvoudige manier om dit te doen, is door producten te kiezen die Greenguard-gecertificeerd zijn, wat betekent dat ze zijn gescreend op meer dan 10.000 chemicaliën en geen hoge niveaus van chemische verontreinigende stoffen uitstoten.  
Greenguard Gold-gecertificeerde producten bieden bovendien strengere certificatiecriteria voor gevoelige personen, zoals kinderen en ouderen, en zijn ideaal voor gebruik op scholen en zorginstellingen. De Snowsounf Fiber is in het bezit van dit certificaat en zorgt voor een betere luchtkwaliteit. 

Laat u adviseren door de experts van De Projectinrichter over de vele toepassingsmogelijkheden van de Caimi Snowsound Fiber.