HomeCarl Hansen & SønCarl Hansen & Søn BM0253 shelving systeem

Carl Hansen & Søn BM0253 shelving systeem

Verkoop vanaf € 3.283,- 

Lease vanaf € 52,69 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.283,-
Lease per maand vanaf€ 52,69

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCarl Hansen & Søn
ModelBM0253 shelving systeem
OntwerperBørge Mogensen
HerkomstDenemarken
Kleuren en materialenCarl Hansen kleuren en materialen
SoortKantoorkast, Dressoir, Stellingkast
DeurenSchuifdeur
MateriaalHout

Productomschrijving

Met de Carl Hansen & Son BM0253 shelving systeem heeft u een kastensysteem te pakken met vele functies en mogelijkheden. 
Dit BM0253 shelving systeem is uitermate geschikt voor zowel kantoren of hospitality. U kunt er alles in opbergen of juist tentoonstellen wat u wenst. Vaak in openbare ruimtes is het handig om brochuremateriaal of bijvoorbeeld miniatuur producten te plaatsen, zodat uw gasten uw bedrijf beter leren kennen. 

Modulaire kast 

De BM0253 modulaire kast bestaat uit stalen buizen en FSC®-gecertificeerde (FSC C135991) houten planken en gesloten kasten. Daarnaast heeft u een keuze in vele kleurrijke afwerkingen. 
Bovendien is dit BM0253 shelving systeem modulair, zodat u zelf uw eigen kast kunt ontwerpen. Bepaal zelf het aantal plankjes of kastdeuren om zo tot de gewenste opbergruimte te komen. Configureer zelf of laat de experts van De Projectinrichter u adviseren en helpen om tot de door uw gewenste opstelling te komen. 

Kenmerken Carl Hansen & Son BM0253 shelving systeem 

  • Modulair 
  • Opbergen of tentoonstellen 
  • FSC houten planken (eiken of walnoot)  
  • Stalen constructie 
  • Ontworpen door: Børge Mogensen. 

Klassiek en tijdloos ontwerp 

Het ontwerp van Børge Mogensen stamt al uit 1958 en nu brengt Carl Hansen & Søn het modulaire rekkensysteem voor de allereerste keer in productie. Ondanks dat het in de jaren '60 van de vorige eeuw is ontwerpen, heeft het de tand des tijds doorstaan en is het tijdloze ontwerp vandaag de dag zeer actueel.  

Modulaire banken, tafels en ook kasten zijn niet meer weg te denken in een steeds veranderd kantoorlandschap. Het aanpassingsvermogen van modulaire meubelen is een groot voordeel. Hierdoor heeft u altijd het juiste kantoormeubel staan. 

Carl Hansen & Son BM0253 shelving systeem toepassen?

Zoekt u een modulaire kast met een tijdloos design en een breed scala aan functionaliteiten? De experts van De Projectinrichter adviseren u graag over de vele mogelijkheden van de Carl Hansen & Son BM0253 shelving systeem.