Carl Hansen & Søn CH23 stoel

Verkoop vanaf € 650,- 

Lease vanaf € 10,43 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 650,-
Lease per maand vanaf€ 10,43

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCarl Hansen & Søn
ModelCH23
OntwerperHans J. Wegner
HerkomstDenemarken
AfmetingenCarl Hansen Ch23 afmetingen
Kleuren en materialenCarl Hansen kleuren en materialen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalHout

Productomschrijving

Kantinestoel, wachtkamerstoel of dinerstoel: hoe je het ook noemen wil, Carl Hansen & Son CH23 is de ideale stoel om plaats te nemen aan tafel. Onder het genot van een heerlijk diner of tijdens het lezen van een magazine zult u prettig comfort ervaren. De producten van Carl Hansen & Son hebben altijd iets unieks. Ook bij de CH23 stoel is dat weer het geval, want de stoel heeft een aantal Wegner detail. Een voorbeeld hiervan zijn de kruisvormige doppen op de rugleuning. Ook de dubbel gevlochten zitschaal is een typisch Wegner detail. Een prachtig zitmeubel om te plaatsen in uw wachtruimte of restaurant. 

Kenmerken van de Carl Hansen & Son CH23 

  • De eerste uitvoering van deze stoel is gemaakt in de jaren 50. De stoel had destijds al een artistieke uitstraling en ergonomische vormen. In 2017 is de CH23 opnieuw gelanceerd.  
  • Het onderstel van de CH23 stoel betreft een 4-poot. Hierbij zijn de achterste poten enigszins gebogen. De reden hiervoor is extra stabiliteit.  
  • Verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren, waaronder Walnut, Oil of Natural Cord. Hierdoor is het ook mogelijk om te variëren in uw ruimte. 
  • De Carl Hansen & Son CH23 stoel bestaat geheel uit natuurlijke materialen om een warme sfeer te creëren.  
  • Ontworpen door Hans J. Wegner.  

Vragen en informatie 

Indien u vragen heeft, kunt u ons bellen of e-mailen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard kunt u ook langskomen in één van onze showrooms, waar onze experts u graag voorzien van advies op maat.