Carl Hansen & Søn CH25 fauteuil

Verkoop vanaf € 2.427,- 

Lease vanaf € 38,95 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.427,-
Lease per maand vanaf€ 38,95

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCarl Hansen & Søn
ModelCH25
OntwerperHans J. Wegner
HerkomstDenemarken
AfmetingenCarl Hansen CH25 afmetingen
Kleuren en materialenCarl Hansen kleuren en materialen
SoortLage rug
Onderstel4-poot

Productomschrijving

Prachtige fauteuil met luxueus ontwerp: Carl Hansen & Son CH25. Een product dat een weerzinwekkende indruk achter laat bij uw gasten, klanten of collega’s. De CH25 fauteuil is een prettig meubel om even in tot rust te komen. Wanneer u plaatsneemt in deze fauteuil zult u een zeer ontspannen moment ervaren. Uw rug wordt ondersteund door de stevige rugleuning die wat achterover staat (zodat u een echt relaxmoment kunt nemen). Ook kunt u uw armen laten rusten op de armleuningen.  

Kenmerken van de Carl Hansen & Son CH25 

  • Deze lounge chair is één van de eerste vier stoelen die Hans J. Wegner heeft ontworpen voor Carl Hansen & Son. De samenwerking tussen deze twee partijen startte in 1949. In deze tijd was de CH25 een revolutionair ontwerp. De fauteuil werd uiteindelijk in 1950 uitgebracht als product. 
  • De Carl Hansen & Son CH25 fauteuil heeft een aparte gewoven structuur in de rugleuning en zitschaal. Hier zit dan ook geen stretch in, waardoor het zitmeubel duurzaam is en generaties lang mee kan gaan. Het kost een vakman ongeveer 10 uur om deze structuur met de hand te weven.  
  • De CH25 fauteuil is tot op heden een populair product en wordt nog steeds geproduceerd. Tegenwoordig is dit meubel verkrijgbaar in zo’n 7 materialen en kleuren (zwart-wit, zwart, bruin, beige etc.) 

Informatie en contact 

Indien u meer informatie wil en/of vragen heeft, neem dan contact met ons op. De experts van De Projectinrichter kunnen u verder helpen met informatie over onze producten, maar ook met de inrichting van uw ruimte.