HomeBureaustoelen

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is onmisbaar voor een prettige en gezonde werkplek. In combinatie met een goed bureau, vormt dit de basis van een gezonde werkplek. Het vermindert de kans op verzuim en bevordert de productiviteit. Bij De Projectinrichter kunt u ergonomische bureaustoelen vergelijken en kopen.

Lees meer
  • Circulair

1 / 1

Kenmerken bureaustoel

  • Afhankelijk van de gewenste uitstraling bieden wij een ruime collectie bureaustoelen.
  • Van ergonomische bureaustoelen, NPR uitvoeringen, 24 uurs bureaustoelen, hoge kassastoelen en bureaustoelen tot een gewicht van 130 kg.
  • Bureaustoelen kunnen voorzien zijn van harde wielen, speciaal voor een zachte vloer of zachte wielen, speciaal voor een harde vloer. Indien u de juiste keuze maakt heeft u geen bureaustoelenmat nodig.

Bureaustoelen vergelijken? Een goede bureaustoel voor uw werkplek vinden kan lastig zijn. Een goede bureaustoel is essentieel als u werkt achter het beeldscherm. Daarom vinden we het belangrijk dat u ook bureaustoelen kunt vergelijken. En kunt uitproberen. Voor elk budget en elke uitstraling hebben we een uitgebreide collectie kantoorstoelen.

Ergonomische bureaustoel

Bent u benieuwd wat belangrijke ergonomische en technische aspecten van uw werkplek zijn? Onze Arbo-deskundigen kunnen uw werkplek scannen volgens de nieuwste Arbonormen. Wilt u een bureaustoel op uw werkplek op proef proberen? In overleg is dat altijd mogelijk.

Een bureaustoel heeft als doel om de gezondste manier van zitten optimaal te ondersteunen. Er zijn diverse varianten stoelen; ergonomische bureaustoelen, NPR uitvoeringen, maar ook luxe en eenvoudige stoel uitvoeringen. Als u bij ons een nieuwe bureaustoel aanschaft, kunnen wij bij u op de werkplek ook een zitinstructie verzorgen.

Automatische tegendrukinstelling voor flexibel werken

In de tijd dat het kantoorlandschap aan diverse veranderingen onderhevig is, activity based working, en onder andere flexwerken hebben diverse bureaustoelenfabrikanten hun producten laten meebewegen. Bureaustoelen worden meer en meer voorzien van een automatische tegendrukinstelling. Een techniek die het de gebruiker nog makkelijker maakt om comfortabel en goed ondersteund zijn bureaustoel te gebruiken. Hoe werkt het? Heel eenvoudig, op het moment dat de kantoormedewerker op de bureaustoel gaat zitten past deze automatisch de tegendruk van de rugleuning zich aan waardoor dynamisch zitten mogelijk is.