HomeVitraVitra ID Bureaustoel

Vitra ID Bureaustoel

Verkoop vanaf € 675,- 

Lease vanaf € 10,83 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 675,-
Lease per maand vanaf€ 10,83

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVitra
ModelID Bureaustoel
HerkomstZwitserland

Productomschrijving

De Vitra ID serie staat bekend om zijn uitmuntende ergonomie, verbluffende design en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Of u nu kiest voor de luchtige ID Air bureaustoel of de luxueuze ID Cloud, elk model biedt een unieke combinatie van design en functie die naadloos in uw werkruimte past. Geniet van een ongeëvenaard comfort, duurzaamheid en een esthetisch ontwerp dat de tand des tijds doorstaat. Deze bureaustoelen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een investering in uw welzijn en de uitstraling van uw werkomgeving.

Specificaties

  • Modulariteit: diverse aanpassingsopties voor persoonlijke voorkeuren
  • FlowMotion synchroonmechanisme: uitgebreide en nauwkeurig instelbare zitdynamiek
  • Onderstel: chrome, soft grey of basic dark
  • Kleuren en materialen: ruime keuze aan stoffen en leersoorten beschikbaar in een rijk kleurenpalet
  • Ergonomie: ondersteunt dynamische zitgewoonten en bewegingsvrijheid
  • Duurzaamheid: getest voor een gebruik van 15 jaar, met aandacht voor kwaliteit
  • Certificeringen: Blauer Engel, GREENGUARD, GS-zegel, Ergonomics Approved, en BIFMA

Optimale zitervaring door intelligent design

De Vitra ID bureaustoelenserie, ontworpen door Antonio Citterio, is een meesterwerk dat modulariteit, ergonomie en esthetiek combineert om een optimale zitervaring te bieden. Het intelligente design maakt het mogelijk om te kiezen uit verschillende rugleuningen, armleuningen, zittingen, en onderstellen. Zo kunt u de perfecte ID Chair creëren die past bij uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.

Duurzaamheid en kwaliteit

De Vitra ID bureaustoelen zijn niet alleen een toonbeeld van designexcellentie, maar ook een weerspiegeling van Vitra's toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Het bedrijf zet zich in voor productiemethoden en materialen die de industrienormen overtreffen, wat wordt weerspiegeld in de diverse certificeringen die de ID serie heeft ontvangen. De uitgebreide tests die Vitra uitvoert, simuleren een gebruik van 15 jaar, waarbij de bureaustoelen worden onderworpen aan de zwaarste gebruikssituaties om hun duurzaamheid en veiligheid te waarborgen. Investeert u in een Vitra ID bureaustoel, dan investeert u in een product dat is gebouwd om lang mee te gaan.

De verschillende Vitra ID varianten

ID Air: de ID Air biedt een harmonieuze mix van lichtheid en robuuste stabiliteit, met een gestroomlijnd ontwerp dat luchtigheid uitstraalt.

ID Cloud: met een focus op ultiem comfort, biedt de ID Cloud een zachte, luxueuze zitervaring die de gebruiker omhult in ontspanning.

ID Mesh: de ID Mesh combineert transparante esthetiek met een ademende rugleuning, ideaal voor een moderne werkplek.

ID Soft: voor degenen die houden van een zachtere zit, biedt de ID Soft een volledig beklede rugleuning voor een fijne, ondersteunende zitervaring.

ID Trim: met zijn klassieke uitstraling en stevige ondersteuning met geïntegreerde lendensteun, biedt de ID Trim een betrouwbare en stijlvolle zitoplossing.

Deprojectinrichter: onafhankelijke autoriteit voor de ideale werkomgeving

Bij deprojectinrichter gaan we een stap verder dan alleen het leveren van kantoormeubilair en projectstoffering. Als onafhankelijk expert bieden we een volledige service, van deskundig advies tot montage door onze eigen dienst. We zijn niet merkgebonden, zodat u altijd kunt rekenen op eerlijk advies dat is afgestemd op uw bedrijf en behoeften.

Bij onze service staat een persoonlijke benadering voorop. We streven naar een eenheid van ergonomie, duurzaamheid en esthetiek met als doel een ideale werkomgeving voor uw organisatie.

Ervaar de nieuwe dimensie van werken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw werkplekken? Met de Vitra ID bureaustoelen ervaart u een nieuwe dimensie van werken, waarbij elke variant een unieke combinatie van vorm en functie biedt. Deprojectinrichter is uw partner in het realiseren van een professionele ruimte die design en welzijn op harmonieuze wijze samenbrengt. Laat onze experts u begeleiden en begin aan uw reis naar een inspirerende werkomgeving.