Desso

Het Nederlandse merk Desso is in 1930 opgericht in Oss. Inmiddels is het merk internationaal bekend, het bedrijf levert inmiddels aan meer dan 100 landen over de hele wereld. Het merk heeft zes kernwaarden die de koers bepalen, onder andere klantgerichtheid en integriteit. Maar ook het personeelsbestand van Desso varieert van tijd tot tijd. 

Lees meer

1 / 1

Cradle-to-Cradle en MVO 

De tapijt en tapijttegels behoren wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en design tot de beste. De vloeren worden gemaakt van zuivere grondstoffen die eenvoudig te scheiden zijn om vervolgens weer nieuwe producten van te maken. Het merk staat bekend om de inzet van cradle-to-cradle, waardoor er op het gebied van duurzaamheid hoog gescoord wordt. Er wordt Maatschappelijk Verantwoord Ondernomen. Op deze manier staat u niet alleen stil bij de natuur, maar wordt er ook binnenhuis een milieuvriendelijke ruimte ingericht. Het tapijt en de tapijttegels van Desso kunnen gebruikt worden voor verschillende type ruimten, denk daarbij aan onder andere:  

  • Scholen 
  • Ziekenhuizen 
  • Kantoren 

De serie Airmaster is exclusief ontworpen om de akoestiek in het huis te verbeteren. Ook hebben producten van Airmast een bevorderlijke werking op de gezondheid van de mens. 

De Projectinrichter kan u helpen bij het maken van de juiste keuze, of u nu gaat voor een klassieke of zeer moderne stijl. De vloerbedekkingen zijn er in vele soorten, maten en kleuren, waardoor er voor iedere ruimte een unieke sfeer gecreëerd kan worden. 

Meer weten over dit Nederlandse merk? 

Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over de vloerbedekkingsmogelijkheden van Desso. Bezoek één van onze showroomvestigingen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Series