HomeDessoDesso Fuse tapijttegel

Desso Fuse tapijttegel

Verkoop vanaf € 42,- 

Lease vanaf € 0,67 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 42,-
Lease per maand vanaf€ 0,67

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDesso
ModelFuse
HerkomstNederland
SoortTegels
StructuurBouclé
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

De Desso Fuse tapijttegel heeft het uiterlijk en voelt aan als een handgeweven tegel. Het oppervlak bestaat uit onregelmatige, grote lussen wat resulteert in een ambachtelijk uiterlijk. De Desso Fuse tapijttegel is leverbaar in 7 kleurencombinaties. 

De indicatieprijs is per m². 

Toepasbaarheid van de Desso Fuse tapijttegel 

Tapijttegels geven een kale vloer warmte en zijn eenvoudig te plaatsen. De Desso Fuse tapijttegels zij dan ook goed geschikt in kantoren of openbare ruimtes, zoals hotels, overheidsinstellingen en de zorg. Bovendien zijn ze geluiddempend en zorgen ze voor geluidsabsorptie. 

Onze diensten 

Een tapijttegel is pas goed te plaatsen wanneer de vloer egaal is. Ook hierin kan De Projectinrichter u helpen. Zo regelen wij alles voor u zodat u lang van de vloer kunt genieten. Daarnaast is het intensief reinigen van de tapijttegels ook mogelijk. De levensduur van de Desso Fuse wordt hiermee verlengd en de vloer ziet er weer uit als nieuw. 

Duurzaam Desso Fuse 

De tapijttegels van Desso zijn voorzien van een EPD (Environmental Product Declaration) en laat zien dat ze op een duurzame wijze zijn gemaakt, zo ook de Fuse. Bovendien is het grote voordeel van tapijttegels dat ze goed te recyclen zijn. Mocht de levensduur afgelopen zijn, dan nemen we ze graag retour, zodat de grondstoffen opnieuw te gebruiken zijn. 

Kenmerken Desso Fuse tapijttegel 

 • Fabricagemethode: getuft 
 • Structuur: loop pool 
 • Tapijtrug: polyamide Econyl 
 • Poolmateriaal: ProBase Polyver® -PolyScan® 
 • Poolhoogte: 2,5 mm 
 • Totale dikte: 6,0 mm 
 • Totaalgewicht: 765 gr/m ² 
 • Brandklasse: Bfl-S1 
 • Geluidsabsorptie: 21dB 
 • Aanlevering: tegels 50 cm x 50 cm, 20 stuks per doos 
 • Kleuren: 7 

Over Desso 

Desso is een toonaangevende fabrikant van duurzaam, hoogwaardig kwalitatief tapijt en tapijttegels. Wereldwijd is aan menig kantoor, school, gezondheidscentra, overheidsinstellingen, hotels en luchtvaartmaatschappijen producten geleverd en prijkt Desso op de vloer. Het algehele productieproces en bedrijfsvisie is gericht op het welzijn van de gebruiker op werk-en leefvloer en derhalve bij te dragen aan een gezond binnenklimaat. Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Desso.