HomePoltrona FrauPoltrona Frau Jobs Desk directiebureau

Poltrona Frau Jobs Desk directiebureau

Verkoop vanaf € 7.140,- 

Lease vanaf € 114,60 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 7.140,-
Lease per maand vanaf€ 114,60

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPoltrona Frau
ModelJobs Desk
OntwerperRodolfo Dordoni
HerkomstItalië
Kleuren en materialenPoltrona Frau kleuren
SoortEnkel-los
OnderstelO-poot

Productomschrijving

Poltrona Frau Jobs Desk is ideaal geschikt als directiebureaus vanwege zijn uitstraling. Jobs Desk is een verzameling van directiemeubilair. Er zijn drie versies van het bureau: Easy Desk, Executive Desk en President Desk, elk verkrijgbaar met tal van accessoires en variaties.

Er is bij het ontwerp van de Poltrona Frau Jobs Desk veel aandacht besteed aan elk detail. De bovenkant is geïntegreerd met een opbergeenheid die via een kabeldoorgang op het bureau is aangesloten. De Jobs President Desk heeft een open vak en twee laden. De Jobs Executive Desk heeft twee laden en archiefkast. De fronten van de laden, uitgerust met een soft-close mechanisme zoals de archiefkast, zijn bedekt met Pelle Frau® leer uit de kleurencollectie van Poltrona Frau. De structuur van beide bureaus is in MDF (vezelplaat met gemiddelde densiteit) met lood- of tabak gekleurd eikenfineer. 

Kenmerken Poltrona Frau Jobs Desk directiemeubilair 

  • Aan de zijkant van de kabelmanagementkolom is de bovenkant voorzien van een schuifdeur die toegang biedt tot een klein compartiment in de bovenkant dat een pennenbak bevat.  
  • De kabels die door de kolom voor kabelbeheer lopen, komen uit op het werkoppervlak. 
  • De Executive Desk is uitgerust met een hangende ladekast gepositioneerd aan de andere kant van de kabelmanagementkolom. 
  • De ladekast heeft een zachte, volledig uittrekbare lade, een tweede lade die van binnen toegankelijk is en een sleutelvergrendeling aan de buitenkant. 
  • In de versies Easy en Executive Desk kan de kolom voor kabelbeheer aan de rechter- of linkerkant van het bureau worden geïnstalleerd, op basis van de voorkeur van de gebruiker. 
  • Ontworpen door: Rodolfo Dordoni. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Poltrona Frau Jobs Desk.