Tecno Nomos

Verkoop vanaf € 2.498,- 

Lease vanaf € 40,09 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.498,-
Lease per maand vanaf€ 40,09

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelNomos
OntwerperFoster & Partners
HerkomstItalië
AfmetingenTecno Nomos afmetingen
Kleuren en materialenTecno Nomos kleuren
Onderstel4-poot
HoogteVast
BladmateriaalGlas
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

Tecno Nomos tafel is een bekend ontwerp van Norman Foster. De Nomos tafel is het meest bekend in zijn pure vorm; onderstel in het chroom met een helder glazen blad. Met de Nomos zijn er talloze tafelconfiguraties te maken met vele variaties in bladmaat, vorm en afwerking. Tecno Nomos tafels worden veel gebruikt voor vergaderopstellingen en als directiewerkplekken.

Kenmerken Tecno Nomos tafel

  • De Nomos tafel kan eenvoudig in twee hoogtes worden gemonteerd, 72 cm en 65 cm inclusief of exclusief afstandhouders tussen de bovenkant en de steunen.
  • De Nomos tafel verschilt van de andere componenten van het Nomos-systeem voor de grootte van zijn buisvormige frame (25 mm in plaats van 30 mm), voor de gebogen vorm ervan basis en voor het feit dat de top niet wordt ondersteund door de gebruikelijke structuur, maar door speciale gietstukken.
  • De bovenkant rust op zuignappen in de glasversie en is eraan vastgeschroefd de aluminium steunen in houten topversies.
  • Ontworpen door: Norman Foster.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen