Ege

Ege is één van Europa’s toonaangevende bedrijven met betrekking tot het ontwerp, de ontwikkeling en productie van unieke, hoogwaardige Cradle to Cradle tapijten met respect voor het milieu. Het bedrijf levert tapijten in elk denkbaar ontwerp naast de standaard collectie. Special design en maatwerk is allemaal mogelijk. Welke kiest u?

Lees meer

1 / 1

Over Ege

Ege is een toonaangevende tapijtontwikkelaar waarvan collecties onder andere wereldwijd zijn toegepast in onder andere hotels, luchthavens, voetbalstadions en heeft zelfs bijgedragen aan het interieur voor de Milan Fasionweek in 2019. Het Deense bedrijf is opgericht 1938 en past al hun opgedane ervaring toe om hoogwaardige stoffen en tapijten te creëren.

Normen en waarden van Ege

Ege heeft duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo hebben ze duurzaamheidsdoelen gesteld voor 2030 die ze willen behalen, bezitten een Cradle to CradleCM certificaat en zijn zowel hun stoffen als de productie ervan maatschappelijk verantwoord. De kwaliteit van Ege wordt duidelijk door wereldwijde bekende partners waar zij mee hebben gewerkt. Daarnaast hecht Ege veel waarde aan personalisatie, wat terugkomt in de mogelijkheid om op maat gemaakte ontwerpen te laten maken.

Kenmerken van Ege collecties

Ege heeft meerder collecties uitgebracht die bestaan uit zowel eenkleurige en excentrieke tapijten met unieke ontwerpen; voor ieder wat wils dus! De tapijttegels zijn eenvoudig te installeren en bieden de mogelijkheid om diverse kleuren en ontwerpen te combineren. Deze vormen een ecologisch verantwoorde oplossing voor de projectstoffering in uiteenlopende ruimtes.

Hulp van deprojectinrichter?

Kunt u wel een helpende hand gebruiken bij het samenstellen en ontwerpen van uw projectinterieur? Dan bent u bij deprojectinrichter aan het juiste adres. Zo bieden wij dpi-services aan, waarbij we ons over de logistieke vraagstukken ontfermen: installaties, montages en het transport van uw meubels. Dat is wel zo fijn, toch? Daarbij bieden onze experts advies om uw ruimte optimaal in te richten met de meest geschikte producten. Ook creëert deprojectinrichter gepersonaliseerde onderhoudsadviezen, zodat u op de lange termijn plezier heeft van uw projectinterieur. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

Contact?

Zelf de magie van de Ege collecties ervaren of heeft u interesse in de diensten deprojectinrichter? Kom dan naar een van onze showrooms of neem contact met ons op voor aanvullende informatie, advies of een gratis offerte. Wij zijn bereikbaar via info@deprojectinrichter.com of 88-650 12 34.  

Series