HomeEgeEge ReForm Transition

Ege ReForm Transition

Prijs op aanvraag
 • Merk:

  Ege

 • Collectie

  2023

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkEge
ModelReForm Transition
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

De Ege Reform Transition is een vloer geïnspireerd door de natuurlijke recyclingprocessen, waarin zaden veranderen in blader en vervolgens weer zaden worden. Deze texturen zijn vertaald in 3 verschillende designs: Seed, Leaf en Fibre die het natuurlijke proces voorstellen.

De ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren in bijvoorbeeld grijs - en bruintinten. Deze kleuren zorgen voor een kalme sfeer op uw kantoor. De Ege Reform Transition vloeren zijn beschikbaar als tegels, planken en tapijt.

Kenmerken van de Ege Reform Transition tapijttegels

 • Materialen: Gemaakt van ECONYL-garen met een Eco Trust Vilt rug gemaakt uit gerecycled PET-materiaal.
 • Afmetingen: Vierkante tapijttegel beschikbaar in twee maten: 48x48 cm, 96x96 cm en rechthoekige planken met afmetingen van 24 x 96 cm en wand-tot-wand tapijt in een breedte van 4 meter.
 • Kleuren: Verkrijgbaar in een uitgebreid palet van kleuren, variërend van subtiele neutrale tinten tot zelfverzekerde kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd. Kleuren kunnen worden gecombineerd voor een ombre-effect of een natuurlijke overgang.
 • Certificatie: Cradle to Cradle-gecertificeerd, Indoor Air Comfort Gold-gecertificeerd, Platinum-rangschikking van EcoVadis
 • Ontwerper: Manganese Editions

Over Ege

Dit Deense bedrijf, opgericht in 1938, gebruikt zijn ervaring om hoogwaardige stoffen en tapijten te creëren. Waarbij duurzaamheid en kwaliteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Ege streeft namelijk naar het behalen van de duurzaamheidsdoelen voor 2030 en heeft een Cradle to Cradle certificering.  Kortom Ege heeft een sterke focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid in zowel hun stoffen als productieprocessen.