HomeEgeEge Discovery tapijttegels

Ege Discovery tapijttegels

Prijs op aanvraag
  • Merk:

    Ege

  • Collectie

    2023

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkEge
ModelDiscovery tapijttegels
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

De Ege Discovery is een collectie van duurzame tapijttegels in verschillende patronen geïnspireerd op de natuur. Deze vloer is beschikbaar in 5 verschillende ontwerpen: Planet, Earth, Network, Net en Cliffs. Ook kunt u de Discovery vloertegels met elkaar te combineren voor een dramatisch vloereffect. Verkrijgbaar in neutrale en donkere kleuren.

Discovery is een duurzamere keuze voor uw interieurproject, aangezien de tegels zijn gemaakt van geregenereerde en regenereerbare garens. Daarnaast zijn deze vloertegels uitgerust met een Ecotrust-rug, die is gemaakt is van gebruikte PET-flessen.

Kenmerken van de Ege Discovery vloeren

  • Afmetingen: tegels in 48x48 cm, 96x96 en en 24x96 cm.
  • Beschikbaar in: Tegels en planken Figura Wand-tot-wand (Nets en Cliffs alleen beschikbaar als wand-tot-wand tapijten en 96x96 cm).
  • Ontwerpen/kleuren: 5 ontwerpen in 5 kleurgroepen.
  • Classificatie: EN1307 standaard/Klasse 33 – Commercieel – Intensief gebruik Certificering: Cradle to Cradle Certified® Indoor Air Comfort Gold

Over Ege

Ege is een Deense tapijtfabrikant en staat wereldwijd bekend om zijn focus op duurzaamheid. Het bedrijf hecht veel waarde aan maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit is terug te zien aan het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen en productieprocessen.