Fermob

Fermob is het Franse merk bekend van de parkstoelen uit het Parijse stadspark Jardin du Luxembourg, vandaar ook de serie buitenmeubilair met de naam Luxembourg, ontworpen door Frédéric Sofia. Fermob produceert tuintafels en stoelen van staal en aluminium. Dat is ideaal voor buitengebruik in uw café of terras buiten. Het meubilair uit deze collectie is duurzaam, comfortabel en vernieuwend. 

Lees meer

1 / 1

Meubels voor buiten èn binnen 

Bij het inrichten van een werkruimte denk je niet altijd aan het meubilair voor buiten, maar zeker bij horeca en tegenwoordig ook bij openbare ruimtes, zoals plantsoenen, ziekenhuizen, scholen en kantoren zien we dat er buiten ook plek wordt gemaakt om elkaar te ontmoeten en informeel bij te praten. Dan is meubilair dat tegen een stootje kan en weersbestendig is, zoals dat van Fermob, zeer handig. Een bijkomend voordeel van buitenmeubilair is, is dat het vrijwel altijd ook binnen te gebruiken is. Zo kunt u binnen èn buiten dezelfde stijl gebruiken. 

Assortiment Fermob 

  • Fauteuils 
  • Kantinestoelen 
  • Krukken 
  • Tafels 
  • Zitbanken 

Al deze meubels uit het assortiment van Fermob zijn bruikbaar voor binnen of buiten. 

Meer over Fermob? 

We geven u hieronder graag een selectie van de uitgebreide meubelcollectie van Fermob. Wilt u echter nog meer informatie over het buitenmeubilair van Fermob, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen in Bergeijk, Purmerend of Rotterdam om de producten te zien van Fermob. 

Series