Dynamobel Clic tafel

Verkoop vanaf € 299,- 

Lease vanaf € 4,80 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 299,-
Lease per maand vanaf€ 4,80

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDynamobel
ModelClic
HerkomstSpanje
Kleuren en materialenDynamobel Clic kleuren
Onderstel4-poot
HoogteVast
BladmateriaalLaminaat
MateriaalOverig
Extra'sModulair, Koppelbaar

Productomschrijving

De Dynamobel CLIC tafel is een fijne tafel als het gaat om ruimtes waar veel mensen bijeen komen. De CLIC tafel is er in meerdere maten die in veel training- en scholingsruimtes gebruikt worden. De tafels zijn koppelbaar en daarnaast ook licht qua gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen in de desbetreffende ruimtes. Op deze manier kunt u alle gewenste opstellingen te maken. De CLIC tafels kunnen ook voorzien worden van kabeldoorvoergaten en een kabelgoot, zodat u geen hinder ervaart van de kabels en andere elektrificatie. Heeft u hulp nodig bij het kabelmanagement? Ook hiervoor kunt u terecht bij De Projectinrichter. Samen met één van onze experts wordt er gekeken naar een passende oplossing voor uw situatie. 

Dynamobel CLIC tafel 

  • De tafels zijn koppelbaar. Ideaal voor individuele sessies (zoals met een tentamen/examen) of juist wanneer er in teamverband gewerkt dient te worden.  
  • De tafel heeft een 4-poot onderstel.  
  • In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, zo ook met een rond tafelblad.  
  • Het tafelblad is gemaakt van laminaat en kan daarom in diverse kleuren worden besteld, waaronder wit- en grijstinten of donkerdere tinten zoals Roble of Ulgu.  
  • U kunt er tevens voor kiezen om een wand tussen de tafel te plaatsen om meerdere werk- of studieplekken te creëren. Voor de stof waarmee deze wand bekleed is kunt u ook kiezen uit meerdere kleuren. 
  • De Dynamobel Clic tafel is hoog genoeg om eronder nog een ladeblok of andere kastjes te plaatsen. Hierdoor kunt u uw spullen gemakkelijk opbergen en blijft alles op één plaats liggen.