HomeFunctionalsFunctionals Swivel Floor staande lamp|vloerlamp

Functionals Swivel Floor staande lamp|vloerlamp

Verkoop vanaf € 810,- 

Lease vanaf € 13,- 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 810,-
Lease per maand vanaf€ 13,-

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkFunctionals
ModelSwivel Floor
OntwerperDick van Hoff
HerkomstNederland
AfmetingenFunctionals Swivel Floor afmetingen
SoortVloerlamp

Productomschrijving

De vloerlamp die Dick van Hoff heeft ontworpen voor Functionals is een voorbeeld waarbij Dick met gedurfde lijnen heeft gewerkt en de Functionals Swivel Floor is gemaakt van duurzaam gepoedercoat staal.

De Swivel Floor van Functionals is gemaakt van een 5 mm massief stalen frame. In de basis zit een betonnen deel in drie delen verwerkt, zodat hij stevig op de vloer blijft staan. Aan de onderkant van de voet zit vilt. Het staal is gepoedercoat in zwart en nu ook in wit. De beweegbare kap is verkrijgbaar in zwart en wit linnen.

Eigenschappen Functionals Swivel Floor

De vloerlamp heeft een hoogte van 195 cm. Het onderstel heeft een doorsnede van 31,5 cm en de lamp heeft 2 zwenkarmen van 47 en 53 cm. Vanaf de voet van de lamp tot het einde van de lampenkap is 125 cm. De lampenkap zelf is 50 cm breed en 25 cm hoog. De lamp wordt geleverd met een snoer van 180 cm.
De lamp weegt 21,7 kilo in zijn geheel en heeft een E27 fitting voor een lamp van maximaal 60 watt en 220 V. De lamp is geschikt voor energiezuinige lampen in de energieklasse A++, A+, A, B, C, D en E.

Over Functionals

De Functionals collectie bestaat uit meubelen en goederen ontworpen door talentvolle ontwerpers. Alle producten worden exclusief gemaakt voor Functionals.
Functionals richt zich op vakmanschap en elegante eenvoud, geen vluchtige trends. De missie van het bedrijf is het ontwerpen van meubels, verlichting en accessoires die behoeften beantwoorden, een lust voor het oog zijn en de tand des tijd weten te doorstaan. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.