Offecct

Offecct is een Zweeds toonaangevend bedrijf in duurzame, functionele designkantoormeubelen en producten ter verbetering van de geluidskwaliteit en akoestiek in gebouwen, kantoren en projecten. Zoals akoestische wandpanelen, scheidingswanden maar ook fauteuils, zaalstoelen en banken met akoestische en geluiddempende eigenschappen. Maar ook mooie ruimtebesparende stapelbare design zaalstoelen. Het merk Offecct staat voor authentiek Zweeds vakmanschap van hoogwaardige kwaliteit, innovatief en duurzaam design meubilair voor projecten en kantoren. De veelzijdige collecties komen tot stand in samenwerking met architecten en alom gerenommeerde designers als Jasper Morrison en Ineke Hans.

Lees meer

1 / 1

Kernwaarden Offecct design kantoormeubelen

  • 100% Scandinavisch design.
  • Modern en eigentijdse uitstraling, strak vormgegeven.
  • Klantgerichte werkwijze met als doel de klant te begrijpen en te vertalen naar een ontwerp wat voorziet in de gestelde eisen en wensen. Of liever nog overtreft.
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd, van materialen tot verpakking, van transport tot afvalverwerking.
  • Toepassing: kantoren, projectmarkt, openbare publieke ruimtes, ontvangstruimtes, hotellobby’s, lounges, vergaderruimtes et cetera.

In 1990 werd het Zweedse Offecct opgericht door Kurt Tingdal. Het hoofdkantoor, waar naast het kantoor ook de productie gevestigd is, bevindt zich in de Zweedse plaats Tibro. Daarnaast heeft Offecct maar liefst zes showrooms, waarvan vier in Zweden, onder andere in de hoofdstad Stockholm en twee showrooms buiten Zweden, te weten in Oslo Noorwegen en in Milaan, Italië. Sinds begin 2017 maakt Offecct onderdeel uit van de Flokk groep, de overkoepelende organisatie van collega meubelproducenten van design kantoormeubilair waar onder andere ook HAG, RH en RBM onder gehuisvest zijn.

Wilt u meer informatie over Offecct design kantoormeubelen?

Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op en mail ons uw vragen via het infoformulier op onze website of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088 650 1234. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam om design kantoormeubilair van Offecct te komen bekijken en inspiratie op te doen. Onze experts ontvangen u graag!

Series