+Halle - For Now

+Halle For Now is een collectie meubelen bestaande uit een bank, salontafel en een fauteuil. De compactheid van het +Halle For Now meubilair zorgt ervoor dat deze meubelen ook geschikt zijn voor kleinere ruimtes.

Lees meer
 • Halle For Now productfoto
  +Halle For Now FauteuilVanaf € 2.240,-
 • Halle For Now bank
  +Halle For Now bankVanaf € 3.193,-
 • Halle For Now tafel
  +Halle For Now tafelVanaf € 1.492,-

Kantoor als ontmoetingsplek

Het +Halle For Now meubilair zorgt voor een huiselijke sfeer in publieke kantoorruimtes. Ideaal om van uw kantoor een fijne ontmoetingsplek te maken. Zo voelt u zich gemakkelijk thuis op kantoor en kunt u de gezelligheid opzoeken met uw collega’s. De minimalistische +Halle For Now meubelen zorgen voor een kalme sfeer op de werkvloer. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om ongestoord op kantoor te werken.

Salontafel

Naast het +Halle For Now zitmeubilair is ook de +Halle For Now salontafel beschikbaar. Op de +Halle For Now tafel kunt u makkelijk uw kop koffie neerzetten terwijl u in gesprek bent met uw collega. De tafel is in combinatie met de zitmeubelen geschikt voor ruimtes waar u in alle rust kunt zitten om bijvoorbeeld een korte pauze te nemen zoals in lounges, lobby’s en entreeruimtes.

Kenmerken van het +Halle For Now meubilair

 • Materialen van het +Halle For Now zitmeubilair: hoge kwaliteit gegoten schuim. Verkrijgbaar in alle textiel - en leersoorten. Onderstel: 4-poots, massief gezeept eiken of massief zwart gebeitst eiken.
 • Materialen de +Halle For Now tafel: standaard tafelblad van Fenix NANOTECH Laminaat in grijs (RAL 718). Onderstel: massief gezeept eiken of in massief zwart gebeitst eiken.
 • Optioneel: tafelblad is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren.
 • Deens design
 • Ontwerper: Chris Liljenberg Halstrøm

Varianten uit de +Halle For Now collectie

 • For Now Fauteuil
 • For Now Bank
 • For Now Salontafel

Over de ontwerper Chris Liljenberg Halstrøm

Chris Liljenberg Halstrøm is een Deense ontwerper stichtte haar eigen studio op in 2007. Zij studeerde aan de Royal Danish Academy of Art. Chris staat bekend om haar zachte meeslepende texturen. Hierdoor hebben haar meubelen een uitnodigende uitstraling en werkt per situatie. +Halle heeft hierom met de ontwerper samengewerkt aan de alledaagse For Now collectie, met zitmeubelen zoals de bank en fauteuil en de salontafel.

Hybride werkplek

Tegenwoordig werken steeds meer mensen hybride. Dat betekent dat kantoren steeds meer een ontmoetingsplek worden voor collega’s om bijvoorbeeld ideeën uit te wisselen. Onze experts adviseren u graag in creëren van een passende werkplek, voor hybride werken. Wij voorzien u graag met meubilair uit ons brede assortiment. Wij houden ook rekening met de nodige flexibiliteit, waardoor u de keuze kunt maken om de meubelen te leasen.

Voor het bespreken van alle mogelijkheden zoals de meubelen uit de collectie +Halle For Now, kunt u contact opnemen via: 088 – 650 12 34.