Home+Halle+Halle Low Nest Chair

+Halle Low Nest Chair

Verkoop vanaf € 1.109,- 

Lease vanaf € 17,80 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.109,-
Lease per maand vanaf€ 17,80

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

Merk+Halle
ModelLow Nest Chair
OntwerperForm Us With Love
HerkomstDenemarken
Afmetingen+Halle Low Nest Chair afmeting
ZithoogteVast
Onderstel4-poot
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

In de +Halle Low Nest Chair zit u uiterst comfortabel. Met het dikke zitkussen en gestoffeerde rugleuning is dit een ideale stoel om langdurig in te zitten, zoals bij vergaderingen of in een restaurant. 

De +Halle Low Nest Chair is een zachte, uitnodigende en comfortabele gestoffeerde stoel en te gebruiken als loungestoel. De Low Nest Chair is het lagere zusje van de High Nest Chair en zijn prima te combineren. 

In 2016 heeft +Halle op de meubelbeurs in Stockholm de nieuwe serie Nest gelanceerd. De uitgebreide +Halle Nest collectie is ideaal voor diverse toepassingen, zoals vergaderen, lunchen, overleggen etcetera. Deze comfortabele Nest stoel is in 2 hoogtematen te verkrijgen. (High en Low).

Verschil Low Nest en High Nest Chair 

Bij +Halle kunt u deze Nest Chair in de Low en High variant kopen. De zitting is hetzelfde, enkel is de zithoogte anders. De Low Nest Chair heeft een zithoogte van 48 cm en de High Nest Chair heeft een zithoogte van 78 cm. Dit is dan ook de kruk variant. 

Afmetingen van de +Halle Low Nest Chair 

  • Breedte: 63 cm 
  • Diepte: 60 cm 
  • Totale hoogte: 76 cm 
  • Zithoogte: 48 cm 

Over de ontwerpers Form Us With Love 

Het uit Zweden askomstige Form Us With Love is een ontwerpstudio en zijn gevestigd in Stockholm. Ze werken samen met grote merken en hun ontwerpen staan al in diverse toonaangeven musea.

Advies over de +Halle Low Nest Chair? 

De experts van De Projectinrichter hebben jarenlang ervaring met het inrichten van diverse (openbare) ruimtes. Ze weten als geen ander dat een goede stoel belangrijk is. Vraag ze om advies of een offerte met projectprijzen van de +Halle Low Nest Chair.