+Halle - Proto

De Halle Proto serie is een mooie serie zitmeubilair. De zitmeubelen uit deze collectie zijn uitermate geschikt om urenlang op te kunnen zitten. De Halle Proto serie is een mooie collectie meubelen voor in diverse ruimtes, waaronder bijvoorbeeld een lobby, lounge of wachtruimte. Hier kunt u de meubelen plaatsen naar wens, in een kleur naar keuze.  

Lees meer
 • Halle Proto bank
  +Halle Proto bankPrijs op aanvraag
 • Halle Proto fauteuil
  +Halle Proto fauteuilPrijs op aanvraag

Varianten uit de Halle Proto serie 

 • Halle Proto bank 
 • Halle Proto fauteuil 

Kenmerken van de Halle Proto meubelen 

 • De meubelen hebben dynamische vormen en zijn daarom goed met elkaar te combineren.  
 • Beide meubelstukken hebben een comfortabele zitschaal. 
 • Zowel de fauteuil als de bank kunnen worden voorzien van armleuningen. Door deze armleuningen zal de gebruiker optimaal comfort ervaren.  

Over Halle 

Dit meubelmerk werkt samen met een nieuwe generatie ontwerpers. Het merk wil niet alleen meubels maken die er ‘gewoon staan’. De meubelen moeten een fijne sfeer creëren in een ruimte. Bij Halle kijkt men naar de gebruiker, daar baseert het merk de ontwerpen op. Niet per sé naar de nieuwste ontwikkelingen, zoals agile werken, maar de wensen en behoeften van de gebruiker staan centraal. Daarbij moeten de meubels functioneel zijn (aan kunnen passen aan de gebruiker), maar ook kunnen presteren (lang mee gaan). Het maken van producten voor openbare ruimtes is dan ook hetgeen waar dit meubelmerk zich in verdiept. Samen met verschillende artiesten, architecten, designers en schrijvers verdiept Halle zich in de wereld van het publiek en sociale ruimtes. Het Deense merk denkt overigens wel aan het milieu bij het fabriceren van deze meubels. Voor de metalen delen wordt voor 99% gebruik gemaakt van gerecycled staal.