Hiller - Aticon

Hiller Aticon is een collectie stapelbare zitmeubelen bestaande uit een stoel en barkruk. Als u op zoek bent naar designer stoelen met een optimaal zitcomfort komt u al snel uit bij de Hiller Aticon. De Aticon zitmeubelen zijn verkrijgbaar met flexibele 2D of 3D zitschalen en zijn leverbaar in diverse opties voor armleuningen en stoffering.

Lees meer
 • Hiller Aticon
  Hiller Aticon stoelVanaf € 185,-
 • Hiller Aticon kruk
  Hiller Aticon krukVanaf € 253,-

Moderne look met kleur

Het moderne design van de Hiller Aticon zitmeubelen valt op in uw kantoorinterieur vanwege de strakke lijnen, intrinsieke vormen en sprekende kleuren. Ondanks deze opvallende details zijn de Hiller Aticon stoel en kruk minimalistisch, waardoor uw ruimte optisch groter lijkt. Het ontwerp van het Hiller Aticon zitmeubilair is stevig, zodat u gegarandeerd stabiel zit. Bovendien is het een uitstekende keuze voor elke ruimte vanwege vele kleuren, vorm en variaties in de bekleding.

Geschikte zaalstoel

Vanwege haar minimalistische, zakelijke uiterlijk zijn zitmeubelen uit de Hiller Aticon collectie uitermate geschikt als zaalstoel voor bijvoorbeeld vergaderingen of conferenties. Ook is het Hiller Aticon meubilair inzetbaar in kantines en brengen een elegante sfeer in uw bedrijfskantine en andere ruimtes waar collega’s bij elkaar komen.

Kenmerken van het Hiller Aticon zitmeubilair

 • Materialen: 4 -poots onderstel gemaakt in stalen buisframe, verchroomt of polyamide gecoat. Zitschaal van gevormd multiplex.
 • De Hiller Aticon zitmeubelen zijn leverbaar met optionele armleuningen in staal voor zachte grip of met massief beukenhout inzetstuk.
 • Het Hiller Aticon zitmeubilair is verkrijgbaar in de uitvoering: naturel of andere diverse beitsen
 • Opties: viltglijders, polyamide glijders, plaatnummers, koppelstuk en trolley voor het vervoeren.
 • Ontwerper: Charles Polin

 Varianten uit de Hiller Aticon collectie

 • Hiller Aticon Stoel
 • Hiller Aticon Barkruk

 Over de ontwerper Charles Poli

 “Design is the synthesis of form and function” – Charles Polin

Charles Polin is een Zwitserse ontwerper geboren in Zurich. Charles Polin is gespecialiseerd in het ontwerpen van publieke instellingen en gebouwen. Zijn talent ligt vooral in het bedenken van concepten, constructie en gebruiksgemak van zitmeubilair. Hij heeft talrijke meubelen ontworpen voor meubelbedrijven zoals Hiller, waar hij de Aticon collectie voor heeft bedacht.

Advies passende vergadermeubilair

Wilt u een ruimte creëren waarin u altijd kunt overleggen met collega’s? Onze experts geven u graag advies over passende vergadermeubelen. Uw gewenste bedrijfsuitstraling staat bij ons centraal. Daarom helpen wij u kiezen uit ons uitgebreid assortiment bestaande uit vergadertafels, verlichting, presentatiemiddelen en vergaderstoelen. Wij zorgen er ook voor dat uw vergaderzaal akoestisch is ingericht zodat u altijd ongestoord kunt overleggen.

Wilt u meer informatie over geschikte zitmeubilair voor onder andere vergaderruimtes zoals het meubilair uit de Hiller Aticon collectie? Neem dan contact met ons op via: 088 – 650 12 34.