Hiller - Elena

Hiller Elena bestaat uit diverse stoelen en barkrukken. Deze collectie heeft vele mogelijkheden om het meubilair naar uw eigen smaak te maken. Denk aan diverse kleuren en verschillende varianten bekleding, armleuningen en zitkussens.  

Lees meer
 • Hiller Elena houten vierpoot stoel
  Hiller Elena stoelVanaf € 267,-
 • Hiller Elena kruk
  Hiller Elena krukVanaf € 252,-

Minimalistisch en multifunctioneel 

Het Hiller Elena zitmeubilair heeft een simplistisch design en past daardoor in verschillende interieurstijlen. Dit betekent dat de Hiller Elena te gebruiken in verschillende ruimtes op kantoor, zoals werkruimtes en ontvangstruimtes, zoals lobby’s en lounges. Verder kunt u de Hiller Elena zitmeubelen ook inzetten in vergaderruimtes en conferentiezalen waar meerdere mensen bij elkaar komen voor het delen van inspirerende ideeën.  

GenioFlex 

De Hiller Elena’s meest uitgelichte kenmerk is de flexibele gelamineerde houten frame van GenioFlex. GenioFlex verlicht de belasting tussen de poten en het frame. Hierdoor is het Hiller Elena meubilair geschikt voor oneven vloeren en wordt de levensduur van de Hiller Elena stoelen vergroot. Daarnaast zorgt het flexibele materiaal van de Hiller Rondo meubelen voor een comfortabele zitervaring.  

 

Kenmerken van de Hiller Elena zitmeubelen 

 • Het Hiller Elena onderstel is 4-poots van massief eikenhout of houtfineer in lak of beit. Het flexibele gelamineerd houten frame is gemaakt van GenioFlex. 

 • De Hiller Elena zitmeubelen zijn. GS-getest en hebben een Quality Office certificaat. 

 • Ontwerper: Charles Polin. 

 

Varianten uit de Hiller Elena collectie 

 • Elena Stoel 

 • Elena Kruk 

 

Levering en montage 

Bij het leveren van de producten monteert DPI Services ook de meubels voor u. Vaak worden werkplekken ongemonteerd geleverd. Daarom zet ons montageteam graag al uw kantoormeubelen voor u in elkaar. Zij hebben de expertise in huis waardoor u het meubilair meteen in gebruik te stellen is.  

 

Meer informatie? 

Wilt u meer weten over onze diensten of bent u op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs bij een van onze showrooms. U wordt van harte ontvangen door onze experts die u graag van advies voorzien over het juiste meubilair dat binnen uw kantoorconcept past. Denk bijvoorbeeld aan het zitmeubilair uit de Hiller Elena collectie. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of mail naar info@deprojectinrichter.com.