Hiller - Rondo

Hiller Rondo bestaat uit verschillende soorten zorgmeubilair, zoals een stoel, fauteuil en bank. De Rondo meubelen zijn verkrijgbaar in twee opties, met of zonder armleggers. Ook is het Rondo meubilair leverbaar met een hoge rugleuning.  

Lees meer
 • Hiller Rondo zorgmeubilair stoel
  Hiller Rondo StoelVanaf € 198,-
 • Hiller Rondo fauteuil
  Hiller Rondo fauteuilVanaf € 916,-
 • Hiller Rondo bank
  Hiller Rondo bankVanaf € 687,-

Stabiliteit en comfort  

Het Hiller Rondo zitmeubilair is gemaakt van massief beukenhout in hoge kwaliteit. Zowel de zitting als de rugleuning bestaan uit fineerlagen die voor stabiliteit zorgen. De meubelen zijn comfortabel vanwege de diverse opties voor bekleding die passen bij uw specifieke wensen. Daarnaast zijn de Rondo stoel, fauteuil en bank bestand tegen zwaargewicht. Waardoor u verzekerd bent dat de meubelen lang meegaan en dat iedereen zich welkom voelt om het zitmeubilair te gebruiken.  

 

Ideale meubelen voor de zorgsector 

De Hiller Rondo meubelen staan voor veiligheid en comfort. De armleuningen zorgen voor extra steun wanneer u zit of opstaat. Verder verlicht de optionele hoofdsteun de nek en ruggengraat. Dit samen met het materiaal van de Hiller Rondo en de optie voor een hoge rugleuning maakt de Hiller Rondo maakt het meubilair geschikt voor de zorgsector. Bijvoorbeeld voor in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.  

 

Kenmerken van het Hiller Rondo zitmeubilair 

 • Het onderstel van de Hiller Rondo: 4-poots, massief beukenhout of massief eikenhout, gelakt of gebeitst. 

 • De zitting en rugleuning van het Hiller Rondo bestaat uit gevormd multiplex in gelakt of gebeitst houtfineer. 

 • Certificaten: GS getest en is mogelijk voor zwaargewicht. 

 • Ontwerper: Kim Kim Design 

 

Varianten uit de Hiller Rondo collectie 

 • Rondo Stoel  

 • Rondo Fauteuil 

 • Rondo Bank 

 

Onderhoudsadvies 

Wist u dat onderhoud van uw meubilair en stoffering de levensduur aanzienlijk verlengt? DPI Services helpt u graag door de meubelen te reinigen en te voorzien van nieuwe stoffering na jaren intensief gebruik. Zo hoeft u geen nieuwe meubelen aan te schaffen en helpt u mee aan een duurzame wereld.  

 

Meer weten? 

Bent u geïnteresseerd in meubelen die geschikt zijn voor de zorgsector? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag met de keuze uit ons assortiment en kijken samen naar passende mogelijkheden. Zoals de Rondo meubelcollectie van Hiller. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of mail naar info@deprojectinrichter.com.