HomeJohansonJohanson Apex vergaderstoel

Johanson Apex vergaderstoel

Verkoop vanaf € 740,- 

Lease vanaf € 11,88 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 740,-
Lease per maand vanaf€ 11,88

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelApex
OntwerperJohan Lindstén
HerkomstZweden
Onderstel4-poot, Stervoet, Draadframe, Kolom
ZithoogteVast, Verstelbaar
MateriaalGestoffeerd
Extra'sVerrijdbaar

Productomschrijving

Nieuw in de collectie! Deze vergaderstoel is in februari 2015 tijdens de Stockholm Furniture Fair geïntroduceerd. De stoel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u zelf een kleur/materiaal kiezen, maar ook wat het onderstel betreft zijn er meerdere mogelijkheden. De Johanson Apex stoel kan over een 4-poot, stervoet (met- of zonder wielen) of kolomvoet onderstel beschikken.

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse bekende meubelmerken, waaronder Moroso, Johanson en Cappellini, diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.