HomeJohansonJohanson Classic barkruk

Johanson Classic barkruk

Verkoop vanaf € 418,- 

Lease vanaf € 6,71 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 418,-
Lease per maand vanaf€ 6,71

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelClassic
OntwerperBörje Johanson
HerkomstZweden
AfmetingenJohanson Classic afmetingen
SoortKruk
ZithoogteLaag, Hoog
OnderstelKolom

Productomschrijving

Al jarenlang zeer populair in de horecasector: Johanson Classic barkruk. Dit meubel heet dan ook niet voor niets de ‘Classic’ barkruk, het is een echte klassieker. Een elegant zitmeubel waarmee veel mogelijk is. Zo kan deze kruk onder andere in een lounge, bar of café staan, maar ook goed ingezet worden op evenementen. De kruk is in meerdere varianten verkrijgbaar, zowel hoog- als laag en met- of zonder voetensteun. In de voetensteun zelf zitten ook nog verschillen, zoals te zien is op de bijbehorende foto’s. Deze voetensteun is overigens een fijne bijkomstigheid voor u en uw gasten wanneer zij plaatsnemen aan de bar na een lange dag shoppen of werken. Onder het genot van een drankje komt u dan helemaal tot rust.  

Kenmerken van de Johanson Classic barkruk 

  • Ontworpen door Börje Johanson.  
  • De Johanson Classic barkruk heeft 4 soorten afwerkingen: chroom, zwart, wit en multicolour. 
  • De afmetingen van deze barkruk zijn als volgt (in cm): H46/65/75/82 x B40 x D40. De zithoogte is gelijk aan de hoogte van de kruk en dit is afhankelijk van het model dat u kiest.  
  • Johanson heeft een zeer breed scala aan materialen en kleuren om uit te kiezen. Hierdoor heeft u altijd iets wat past bij de ruimte. Mocht u toch liever een barkruk hebben met een stof die u meer aanspreekt dan het Johanson aanbod, kunt u dit altijd aandragen.  

Vragen en meer 

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet, maar stel ze aan ons. De experts van De Projectinrichter helpen u graag verder met advies op maat. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms.