Johanson Parker poef

Verkoop vanaf € 284,- 

Lease vanaf € 4,56 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 284,-
Lease per maand vanaf€ 4,56

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelParker
OntwerperFärg & Blanche
HerkomstZweden
SoortPoef
ZithoogteVast
OnderstelOverig

Productomschrijving

Deze Johanson Parker poef heeft een uniek design. Dit is ontworpen door Fredrik Färg & Emma Blanche. Deze poef heeft een ovale vorm met een rondje zitting. Om de poef heen zit een metalen ring, waardoor het doet lijken alsof het een taille is. Dit product kan in verschillende ruimtes worden gebruikt, zoals een (hotel)lobby of lounge. Het kan dienen als zitmeubel, maar ook als accessoire.  

Kenmerken van de Johanson Parker poef 

  • U kunt zelf het materiaal kiezen voor dit product. Johanson Parker geeft aan meer dan 500 materialen in het assortiment te hanteren. Om deze reden zijn de prijzen niet bij alle poefen gelijk. 
  • De poef is gemakkelijk te verplaatsen. Dit komt door de metalen ring waarbij aan de zijkant een hendel te vinden is. Daarnaast weegt de poef ook slechts 5 kilogram. 
  • De Johanson Parker poef is in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar. 
  • De afmetingen van de poef zijn (in cm): H47 x B33 x D40. De zithoogte betreft 47cm. 

Over de designer 

De designers van de Johanson Parker poef zijn de Zweedse Fredrik Färg en de Franse Emma Marga Blanche. In Stockholm hebben de twee meubelontwerpers een eigen studio voor hun merk ‘FÄRG & BLANCHE’. Deze studio dient als een soort showroom waar hun ontwerpen te bezichtigen zijn, maar ook als een plek waar workshops worden gegeven. De designers hebben beide meerdere exhibities gehad en werken inmiddels ook samen met grote namen op de meubelmarkt.  

Contact en meer 

Heeft u nog vragen over dit product of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in één van onze vestigingen.