Johanson B-Bitz Bank

Verkoop vanaf € 680,- 

Lease vanaf € 10,91 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 680,-
Lease per maand vanaf€ 10,91

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelB-Bitz Bank
OntwerperPinc
HerkomstZweden
Soort2-zits, 3-zits, Meerzits, Hoekbank
OnderstelSokkel / plint
Extra'sKoppelbaar

Productomschrijving

De Johanson B Bitz is een modulair zitsysteem dat onbeperkte mogelijkheden biedt met meer dan 25 elementen voor een fantastische flexibiliteit. De B-bitz is leverbaar in verschillende vormen en kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld de poefjes Bill en Bob. Wat een aantal jaren geleden begonnen is met eenvoudige poefjes zoals de Bob en Bill, is nu uitgegroeid in de Johanson B-bitz tot een volwassen serie zitelementen voor toepassing in de meest uiteenlopende ruimten. Vele combinatie mogelijkheden bieden de perfecte oplossing voor elke wachtruimte of entree.

Wat een aantal jaren geleden begonnen is met eenvoudige poefjes zoals de Bob en Bill, is nu uitgegroeid in de Johanson B-bitz tot een volwassen serie zitelementen voor toepassing in de meest uiteenlopende ruimten. Vele combinatie mogelijkheden bieden de perfecte oplossing voor elke wachtruimte of entree.

Eigenschappen Johanson B-bitz

De banken zijn te bekleden in 160 verschillende stoffen.
Voor de ultieme afwerking is er een keuze uit 5 verschillende poten.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.