HomeJohansonJohanson Cropfield akoestisch wandpaneel

Johanson Cropfield akoestisch wandpaneel

Verkoop vanaf € 122,- 

Lease vanaf € 1,96 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 122,-
Lease per maand vanaf€ 1,96

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelCropfield
OntwerperJohan Lindstén
HerkomstZweden
Soort akoestischAkoestische wanden
Soort wandenWandpanelen

Productomschrijving

Vanuit de lucht zie je velden, weiden en bossen uitgespreid over het zuiden van Zweden als een grote lappendeken. Dit uitzicht heeft ontwerper Johan Lindstén gebruikt om vast te laten leggen in een akoestische wandpaneel met de naam Cropfield. De Johanson Cropfield is een geluiddemper dat geluid vermindert, zoals lawaai en stemmen. Hij is eenvoudig te monteren op de muur.

Eigenschappen Johanson Cropfield

De Cropfield akoestische wandpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals zwart / donker grijs / lichtgrijs en gebroken wit en zijn gemaakt van ecologische producten; 60 - 70% petflessen aangevuld met andere materialen die het vilteffect geeft. Optioneel zijn de akoestische panelen te bekleden met Europost. Hierbij is een keuze uit 48 kleuren.
Afmetingen van de Johanson Cropfield panelen:

  • Totale hoogte 60 cm
  • Totale breedte 60 cm
  • Totale diepte 5,5 cm
  • Oppervlakte 0,36 m²

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse bekende meubelmerken, waaronder Moroso, Johanson en Cappellinni, diverse meubels.

 

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.