HomeJohansonJohanson Flow fauteuil

Johanson Flow fauteuil

Verkoop vanaf € 1.317,- 

Lease vanaf € 21,14 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.317,-
Lease per maand vanaf€ 21,14

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelFlow
OntwerperAnders Hjelm
HerkomstZweden
SoortLage rug
OnderstelOverig

Productomschrijving

De Johanson Flow is een apart vormgegeven fauteuil met gebogen vormen die tegelijkertijd retro en futuristisch aanvoelen. De Johanson Flow fauteuil | stoel past mooi in een entree of lobby en zijn meteen een eye-catcher.

Afmetingen Johanson Flow

  • Stoelhoogte: 42 cm
  • Totale hoogte: 81 cm
  • Totale breedte: 88
  • Totale diepte: 94 cm

Over de ontwerper Anders Hjelm

De sierlijk gebogen fauteuil Flow en de elegante barkruk Scoop zijn slechts twee van de meubels die Anders Hjelm heeft gemaakt voor Johanson.
Anders Hjelm werd geboren in Uppsala in Zweden in 1966 en opgeleid aan de Universiteit van Gothenburg School of Design en Ambacht. Hij begon zijn loopbaan als interieurarchitect bij een architectenbureau in Göteborg om vervolgens in 2007 zijn eigen studio op te richten

Gebruikte materialen

Johanson werkt met ’s werelds meest vooraanstaande leveranciers van stof en is in staat om meer dan 500 stoffen aan te bieden. De meubelen worden gemaakt van verschillende soorten hout, kunststof, vilt of metaal. Alle bases en metalen onderdelen komen in meer dan 200 verschillende RAL-kleuren en ook in chroom, satijn, of met een zwarte of witte afwerking.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.