Johanson Frankie Stoel

Verkoop vanaf € 405,- 

Lease vanaf € 6,50 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 405,-
Lease per maand vanaf€ 6,50

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelFrankie Stoel
OntwerperFärg & Blanche
HerkomstZweden
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

Deze (stapelbare) stoel is in februari 2015 tijdens de Stockholm Furniture Fair geïntroduceerd. Tijdens de Stockholm Furniture Fair in 2016 is de serie uitgebreid met een loungestoel, lage kruk en barkukken in 2 verschillende hoogtes. De Johanson Frankie stoel is hét perfecte meubel voor uw kantine of wachtruimte. Tevens is er ook de Johanson Frankie XL stoel verkrijgbaar, deze heeft een groter zitoppervlak en een bredere rugleuning dan de Frankie stoel.

Over de ontwerpers design studio Färg & Blanche

Het in Stockholm gevestigde design studio Färg & Blanche is bekend om hun experimentele houding.
Ze bewegen zich moeiteloos tussen de exclusieve handgemaakte unica’s en industrieel geproduceerde ontwerpen, zonder ooit hun onderscheidende details te verliezen. Johanson is trots op hun eerste samenwerking, de Frankie, een stoel met een sterke identiteit.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.