Johanson Gap stoel

Verkoop vanaf € 1.009,- 

Lease vanaf € 16,19 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.009,-
Lease per maand vanaf€ 16,19

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelGap
OntwerperSimon Pengelly
HerkomstZweden
Onderstel4-poot, Stervoet, Kolom
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd, Hout

Productomschrijving

Het gat in de rugleuning geeft deze stoel niet alleen zijn naam, Gap, maar het biedt ook een bijzondere uitstraling en uitstekende comfort. Door een breed assortiment van materialen kan de Johanson Gap stoel gemakkelijk worden aangepast aan verschillende ruimtes, zoals vergaderstoel, kantinestoel of in de entree of lobby. De Johanson Gap heeft verschillende onderstellen en is leverbaar als 4-poot, stervoet of met een kolompoot.

Afmetingen Johanson Gap

  • Stoelhoogte: 47 cm
  • Totale hoogte: 77 cm
  • Totale breedte: 59 cm
  • Totale diepte: 56 cm

Gebruikte materialen

Johanson werkt met ’s werelds meest vooraanstaande leveranciers van stof en is in staat om meer dan 500 stoffen aan te bieden. De meubelen worden gemaakt van verschillende soorten hout, kunststof, vilt of metaal. Alle bases en metalen onderdelen komen in meer dan 200 verschillende RAL-kleuren en ook in chroom, satijn, of met een zwarte of witte afwerking.

Over de ontwerper Simon Pengelly

Toen hij pas acht jaar oud was begon hij al met het maken van meubels in de meubelmakerij van zijn vader en won zijn eerste prijs voor meubelmakerij op de jonge leeftijd van 15 jaar.
De ontwerpen van de Brise Simon Pengelly kenmerken zich door een mix van minimalisme, tijdloosheid en een expressiviteit die goed aansluit bij de Scandinavische stijl van Johanson. Verder ontwerpt Simon ook voor Bert Plantagie, Arper en Montis.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.