HomeJohansonJohanson Jupiter hoge kruk

Johanson Jupiter hoge kruk

Verkoop vanaf € 724,- 

Lease vanaf € 11,62 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 724,-
Lease per maand vanaf€ 11,62

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelJupiter
OntwerperBörje Johanson
HerkomstZweden
SoortKruk
ZithoogteHoog
OnderstelKolom

Productomschrijving

De Johanson Jupiter is een solide en stabiele barkruk die al lang deel uit maakt van het assortiment van Johanson en ze zijn vooral te vinden in horecagelegenheden. De barkrukken hebben diverse vaste hoogtes en ontworpen door naamgever en oprichter van Johanson, Börje Johanson.

Eigenschappen Johanson Jupiter barkruk | hoge kruk

Het frame is van chroom Satin (Satin is alleen als special mogelijk) en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.
De barkrukken hebben de volgende afmetingen:

  • Vaste zithoogte 65/75/82 cm
  • Totale hoogte 87/97/108 cm
  • Breedte 53 cm
  • Diepte 51 cm

 

Over de ontwerper Börje Johanson

Börje Johanson naaide zijn eigen kussens en zo ontstond in 1953 het bedrijf Johanson. Ondertussen bleef Börje ontwerpen maken, waaronder deze klassieke Jupiter barkrukken.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.