HomeJohansonJohanson Largo vergaderstoel

Johanson Largo vergaderstoel

Verkoop vanaf € 576,- 

Lease vanaf € 9,24 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 576,-
Lease per maand vanaf€ 9,24

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelLargo
OntwerperBörje Johanson
HerkomstZweden
OnderstelKolom, 4-poot, Stervoet
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

De Largo van Johanson is een vergaderstoel met verschillende onderstellen, zoals een 4 pootstoel en is ontworpen door de oprichter en naamgever van Johanson, Börje Johanson, samen met Robert Tillberg. De zachte lijnen en een hoog zitcomfort zijn de kenmerken van de Largo.

Eigenschappen Johanson Largo stoelen

Het frame is van chroom Satin (Satin is alleen als special mogelijk) en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.

Over de ontwerpers Börje Johanson en Robert Tillberg

Börje Johanson naaide zijn eigen kussens en zo ontstond in 1953 het bedrijf Johanson. Ondertussen bleef Börje ontwerpen maken, waaronder deze Largo stoelen. Robert Tillberg is de eigenaar van Tillberg Design en ontwerpt wereldwijd met name op het gebied van interieurs voor grote cruiseschepen maar ook voor kantoren.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.